REKLAMI GEÇ

Forum Akademi’de eğitimler devam ediyor

Forum Akademi’de eğitimler devam ediyor

Forum Alışveriş ve Yaşam Merkezleri’ndeki mağazaların müdürleri ve satış elemanlarının mesleki eğitimlerinin verildiği Forum Akademi, 26-28 Ocak tarihleri arasında Forum Çamlık’la devam ediyor.

/ DENİZLİHABER / 23 Ocak 2010 Cumartesi, 17:43

Forum Çamlık, Forum Mersin, Forum Trabzon, Forum Ankara Outlet ve Forum Aydın’da 2009 yılında gerçekleşen Forum Akademi eğitimlerine, 232 mağaza müdürü ve 760 satış danışmanı katıldı.

Forum Alışveriş Merkezleri’nin bünyesinde bulunan mağazaların hizmet kalitesini yükseltmek, müşteri memnuniyetini arttırmak ve Türkiye’nin dört bir yanındaki Forumlardaki hizmeti standart hale getirmek amacıyla eğitime başlayan Forum Akademi’de, dersler Soysal Perakende Okulu’nun uzman eğitmenleri tarafından veriliyor.

26-28 Ocak tarihleri arasında Forum Çamlık’ta gerçekleşecek eğitim seminerlerinde mağaza yöneticilerine; liderlik, duygusal zeka, motivasyon, motivasyonun sürekliliğini sağlamak, çalışma ortamında doyum ve doyumsuzluk yaratan faktörler konularında dersler verilecek. “Öncelik Yönetimi” seminerinde mağaza yöneticileri, rekabet şartları, stratejik düşünce kavramı, stratejide önemsenmesi gerekenler, yarını yönetmek, öncelik ve zaman yönetimi, başarı için odaklanma ve farklılaşma stratejileri konularında bilgilendirilecekler.

Satış danışmanları için verilen eğitimlerde, “Etkin satışta müşteri psikolojisinin önemi” eğitimlerinde; mağazacılıkta başarı, müşteri kimdir, ne ister, müşterilerin alışveriş sırasındaki duyguları, müşteri davranış örnekleri ve yaklaşım önerileri, müşterinin fiyat algılaması, fiyata itiraz ve cevap verme yöntemleri, müşteri portföyü oluşturmanın önemi gibi konular işlenecek. Yönetim sanatı derslerini Ümit Anıl, mağazada verimlilik artırmak derslerini de Oya Asal ve Sevgi Çorumlu’nun vereceği eğitimlere çok sayıda mağaza çalışanı katılacak.

Forum Çamlık’ta hizmet veren mağazaların yöneticileri 26 Ocak’ta seminere katılacak, 27 ve 28 Ocak günleri de satış danışmanları eğitim alacak. Eğitim seminerleri Forum Çamlık Cinebonus Sinemaları’nda gerçekleştirilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı