REKLAMI GEÇ

Hatice Nine’nin JANDARMA ELİNİ ÖPTÜ KOYUNLARINI TESLİM ETTİ

Hatice Nine’nin JANDARMA ELİNİ ÖPTÜ KOYUNLARINI TESLİM ETTİ

Sarayköy’de yaşlı bir bayana ait koyunların hırsızlar tarafından çalındığı ihbarını alan Jandarma kısa sürede koyunlarla birlikte hırsızları yakaladı. Koyunlarını tekrar karşısında gören Hatice nine ise Jandarmaya sarılarak teşekkür etti.

/ DENİZLİHABER / 8 Ekim 2010 Cuma, 18:26

Jandarmanın başarıları ülkemize güven verirken, vatandaşlardan da takdir topluyor. Her zaman ve yer yerde yurt savunması, can ve mal güvenliği için canları pahasına görev yapan Jandarmamız bu kez koyunları çalınan Sarayköylü Hatice nineyi mutlu etti.

Geçimini kendisine ait 10 koyun ile sağlayan Hatice nine önceki gün hırsızların hedefi oldu. Hatice ninenin ahırına giren hırsızlar 10 koyunu alarak kaçtı. Koyunlarının çalındığını gören yaşlı kadın ise hemen olayı Jandarmaya bildirdi.

Hızlı bir şekilde operasyona başlayan jandarma kısa süre içerisinde şahıslara ulaşarak hırsızlar suçüstü yakalandı. Hatice ninenin koyunları bulunurken, hırsızların ise bir çete olduğu ve geniş çaplı araştırma başlatıldığı öğrenildi.

Koyunlarının çalındığına üzülen Hatice nine ise Jandarmanın bulduğu koyunları görünce göz yaşlarına hakim olamadı. Koyunlarını geri getiren askerlere sarılan Hatice nine çok teşekkür etti. Büyük bir hızlılıkla çalınan koyunları bulun ve sahibine teslim ederek yaşlı kadını mutlu eden jandarma ise yaşlı kadının elini öperek olay yerinden ayrıldı. Yaşanan bu mutlu olay ise fotoğraf karelerine böyle yansıdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı