REKLAMI GEÇ

“İdam cezası yeniden gündeme gelmeli”

“İdam cezası yeniden gündeme gelmeli”

Aktütün Karakolu’nda ve Diyarbakır’da yaşanan terör olaylarının ardından, PKK’ya tepkiler büyüyor. Terör saldırılarına tepki göstermek amacıyla öğle saatlerinde Çınar Meydanı’nda basın açıklaması yapan Büyük Birlik Partisi İl Örgütü, idam cezasının yeniden gündeme getirilmesini istedi.

/ DENİZLİHABER / 10 Ekim 2008 Cuma, 00:00

Aktütün Karakolu’nda ve son olarak Diyarbakır’da yaşanan terör saldırılarına Türkiye genelinde tepkiler büyüyor. Teröre tepki göstermek amacıyla Çınar Meydanı’nda toplanan Büyük Birlik Partisi İl Örgütü üyeleri, teröre karşı birlik olunması gerektiği mesajını verdi.

Son günlerde yaşanan terör olaylarının milleti üzüntüye boğduğunu belirten BBP İl Başkanı Hüseyin Sarı, “Türkiye’nin şu andaki en önemli konularından birisi terör olaylarıdır. Terör olaylarına karşı Türk Milleti olarak birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekir. Terör ve PKK  için artık somut çözümler gerekmektedir” dedi.

Yoğun güvenlik önlemleri altında yapılan eylemde konuşan Büyük Birlik Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Ercan, parti olarak her zaman PKK’nın karşısında olduklarını ve yakalanan teröristlere gereken cezanın verilmesi gerektiğini belirterek, idamın yeniden gündeme getirilmesini istedi. Ercan, “Hiçbir siyasi partinin dile getiremediği idam cezasını biz gündeme getiriyoruz. Devlete millete kim zarar veriyorsa, idam edilmesi gerekir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı