REKLAMI GEÇ

İkinci Deniz Feneri mi?

İkinci Deniz Feneri mi?

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Hukuk ve İnsan Hakları Komisyonu Toplantısı’nın Kimse Yok Mu Derneği’nde düzenlenmesine tepki gösteren CHP’li Belediye Meclis Üyeleri, ikinci bir Deniz Feneri olayının yaşanabileceği tehlikesine dikkat çekti.

/ DENİZLİHABER / 29 Aralık 2008 Pazartesi, 01:00

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Hukuk ve İnsan Hakları Komisyonu Toplantısı’nın Kimse Yok Mu Derneği’nde düzenlenmesi CHP’li üyelerin tepkisini çekti. Deniz Feneri olayının bir benzerinin yaşanabileceğine dikkat çeken üyeler, toplantının neden bu derneğin binasında düzenlendiğinin açıklanması isteminde bulundu.

Hukuk ve İnsan Hakları Komisyonu ile Kimse Yok Mu Derneği arasında herhangi bir bağlantı bulamadıklarını dile getiren CHP’li Belediye Meclis Üyesi Zafer Gönenç, bu iki kurum arasında bir bağlantı varsa bunun Başkan Zeybekci tarafından açıklanması gerektiğinin altını çizdi. Gönenç, “Toplantı haberi bize cep telefonu mesajı ile bildirildi. Mesajı gördüğüm ilk an bunu şaka zannettim. Çünkü bu toplantının Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda ya da İl Encümeni Toplantı Salonu’nda düzenlenmesi gerekiyordu. Ancak mesajda, Hukuk ve İnsan Hakları Komisyonu Toplantısı’nın Kimse Yok Mu Derneği’nde, derneğin hizmet binasında düzenleneceği yazıyordu. CHP’li meclis üyeleri olarak biz, bu dernek ile komisyonumuz arasındaki herhangi bir bağın varlığından haberdar değiliz. Eğer kimsenin bilmediği bir bağlantı varsa, bu bir an önce açıklanmalıdır. Deniz Feneri olayı gibi bir olayın yaşanması ihtimali de bizi tedirgin ediyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı