REKLAMI GEÇ

JANDARMA SON ANDA KURTARDI

JANDARMA SON ANDA KURTARDI

Güzeldere Barajı’nın su tutmaya başlamasıyla, İl Özel İdaresi tarafından trafiğe kapatılan baraja giden yolda trafik işaretlerine uymayan aile, boğulmak ve donmaktan son anda kurtarıldı.

/ DENİZLİHABER / 6 Ocak 2011 Perşembe, 18:13

Tavas’a bağlı Karahisar kasabası sınırları içerisindeki Güzeldere Barajı’nın su tutmaya başlamasıyla, baraja giden yollar, İl Özel İdaresi tarafından trafiğe kapatılmıştı. Yolların kapalı olduğu, trafik işaret ve levhaları ile belirtilmesine rağmen, 4 Ocak Salı günü, saat 18.30 sıralarında, O.K. isimli şahıs, kendine ait otomobil ile trafiğe kapalı yola girerek, baraj suyuna uçtu.

Suyun basıncı nedeniyle otomobilin kapılarını açamayan ve otomobil içerisinde eşi ve çocukları ile mahsur kalan O.K., 156 Jandarma İmdat telefonunu aradı. O.K.’nin otomobilleriyle Güzeldere Barajı’na uçtuklarını ve suyun basıncı nedeniyle aracın kapılarını açamadıklarını, içeride mahsur kaldıklarını ve boğulmak üzere olduklarını bildirmesi üzerine, olay yerine Tavas İlçe Jandarma ve Karahisar Jandarma Karakol Komutanlığı’ndan devriye gönderildi.

Jandarma ekipleri, araç içerisinden boğulmak ve donmak üzere olan 4 kişiyi son anda kurtardı. Sudan çıkarılan aileye ilk müdahale, Karahisar Jandarma Karakol Komutanlığı’nda yapıldı. Isınmaları ve eşyalarının kurutulması sağlanan ailenin, suya batan otomobili, kurtarıcı yardımı ile sudan çıkarıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı