REKLAMI GEÇ

KAR GEÇİT VERMİYOR

KAR GEÇİT VERMİYOR

Kar yağışı ve tipi nedeniyle Denizli’yi Antalya ve Muğla’ya bağlayan karayolu ulaşıma kapandı. Buldan’da kar nedeniyle 5’İ öğrenci 6 kişi köy yolanda mahsur kaldı. Pazar günü oynanacak maç için Denizli’ye gelen Erciyesspor kafilesi Çardak Havaalanına iniş yapamadı.

/ DENİZLİHABER / 11 Aralık 2010 Cumartesi, 20:52

Serinhisar-Denizli karayolu Çayırhanı mevkisinde bir TIR’ın karayarak yolu kapatması nedeniyle yaklaşık 2 saat ulaşım aksadı. Cankurtaran mevkisindeki yoğun kar yağışı ve tipi sebebiyle araçların yolda kaldığı ve Denizli-Antalya ile Denizli-Muğla karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi. Buldan, Güney, Çardak, Bozkurt ve Çameli ilçelerinde kar yağışı dolayısıyla yollarda ulaşımın güçlükle sağlandığı kaydedildi. Bu arada Denizli’nin Buldan ilçesinde yoğun kar yağışı nedeni ile 5’i öğrenci 6 kişi mahsur kaldı. Buldan’ın Türlübey köyünden sabah Buldan’a dershaneye giden öğrencileri taşıyan servis, köye dönerken yolda mahsur kaldı. Yaklaşık 6 saat kurtarılmayı bekleyen öğrencileri kurtarmaya giden 2 iş makinesi de yolda kaldı. Öğrenciler akşam saatlerinde Özel İdare’ye ait iş makinesi ile kurtarıldı.

Elektrikler kesildi
Honaz ve Serinhisar’da elektrik hatlarında yaşanan sorundan dolayı elektrik kesintisi yaşandığı öğrenildi. Honaz’ın bazı köylerinde de yoğun kar yağışı nedeniyle yolların ulaşıma kapandığı alınan bilgiler arasında.

Denizli’de 25 maça kar engeli
Denizli’de Er-Pa Süper Amatör Lig, 1. Amatör, U15, U17 liglerinde 25 karşılaşma, kar yağışı ve olumsuz hava şartlarından dolayı ertelendi. İlde sabaha karşı başlayan ve kenti etkisi altına alan kar yağışı sporu da olumsuz etkiledi. Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Feyyaz Ceşen, yaptığı açıklamada, Denizli’de amatör takımların bugün ve yarın 25 karşılaşmasının olduğunu belirterek, oynanacak amatör maçlarının bir başka tarihe ertelenmesi ile ilgili kulüp başkanlarından gelen isteği, hakemler, il temsilcisi ve federasyon yetkilisi ile yaptıkları görüşmede çıkan karar ile ertelediklerini söyledi. Sadece yarın Bölgesel Amatör Lig’de Yeşilköyspor-İzmirspor karşılaşmasının oynanması yönünde karar çıktığını bildiren Ceşen, “Soğuk hava ve kar yağışından dolayı kulüp başkanlarından gelen talepleri değerlendirdik. Yaptığımız görüşmeler sonucunda Denizli’deki amatör liglerde bugün ve yarın oynanacak olan 25 müsabakayı bir başka tarihe ertelendik. Bu karşılaşmalar ileri tarihlerde oynanacaktır. Sporcunun sağlığı her şeyden önemlidir” dedi.

Kayseri Erciyesspor iniş yapamadı
Bank Asya 1. Lig’de 12 Aralık Pazar günü Denizlispor ile karşılaşacak Kayseri Erciyesspor kafilesi Denizli’ye iniş yapamadı. THY’nin İstanbul-Denizli seferini yapan TK 2578 sefer sayılı uçak, saat 18.20’de İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan kalkış yaptı. Denizli’deki olumsuz hava koşulları, yoğun kar yağışı ve pistteki buzlanmadan dolayı Denizli Çardak Havaalanı’na iniş yapamayan yolcu uçağı, kule ile yapılan görüşmenin ardından, tekrar İstanbul Atatürk Havalimanı’na yönlendirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı