REKLAMI GEÇ

KARŞIYAKA’DA KAYINPEDER DEHŞETİ

KARŞIYAKA’DA KAYINPEDER DEHŞETİ

Karşıyaka Mahallesi’nde Y.G, gelinini ve aşk yaşadıkları iddia edilen bir akrabasını av tüfeğiyle vurup polisler gelinceye kadar cesetlerin başında bekledi.

/ DENİZLİHABER / 14 Kasım 2011 Pazartesi, 17:50

Edinilen bilgiye göre, bugün Karşıyaka Mahallesi’nde meydana gelen olayda, oğlu ve gelini ile birlikte yaşayan Y.G. (52) isimli şahıs, öğle saatlerinde eve gitti. Hurdacılık yapan oğlunun işte olduğu sırada eve giren Y.G., aile dostu olduğu belirtilen Yalçın Racay (32) ve gelini Songül Gökdel’i av tüfeğiyle başlarından vurarak öldürdü. Silah sesleri üzerine olay yerine polis çağrılırken, eve gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Polis olay yerinin çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken, cesetlerin başında bekleyen Y.G’yi gözaltına aldı. Sanığın verdiği ifadede gelini ve Yalçın Racay’ı öpüşürken yakaladığını ve bu yüzden öldürdüğünü söylediği belirtildi. Yapılan incelemede Yalçın Racay’ın cesedi oturma odasında, Songül Gökdel’in ise yatak odasında bulundu.

Olay yerinde savcılığın yaptığı incelemenin ardından cesetler otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı