REKLAMI GEÇ

Kavga hem abartıldı hem de çarpıtıldı

Kavga hem abartıldı hem de çarpıtıldı

Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Ona, bir otobüs şoförüyle minibüsçünün kavgasının abartılarak çarpıtıldığını öne sürdü.

/ DENİZLİHABER / 3 Mart 2012 Cumartesi, 13:15

Olayın tam anlaşılabilmesi için MOBESE kameraları kayıtlarının incelenmesini isteyen Ona, “Oda olarak kim olursa olsun otobüsün içine girilmesini, kavga edilmesini tasvip etmeyiz. Turex yetkililerininse bu olayı bahane ederek odamızı suçlaması ahlakla, insafla bağdaşmaz. Sayın yetkililer, önce kendi şoförlerinin hatalarına baksın.” dedi.

Ona, “Otobüs şoförü kavşakta sağ şeritten gelip özel aracın önünü kesecek, şirket yetkilisi otobüs içindeki görüntülerle, ‘Kırmızı ışıkta durduğunda…’ diye beyanat verecek. Önce araç içi kameraya değil, kavşaktaki MOBESE kayıtlarına baksın. Diğer taraftan özel aracın içindeki kişinin mesleği minibüsçü olduğu için bu ferdi hareketinin odamıza mal edilmesi, hangi akılla ve mantıkla açıklanabilir?” diye konuştu.

Denizli’de Kınıklı Yurtlar bölgesinde iki gün önce yol verme tartışması yüzünden minibüs şoförlüğü yapan bir kişi, özel halk otobüsü şoförüyle kavga etmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı