REKLAMI GEÇ

KEDİYİ KURTARMAK İÇİN SEFERBER OLDULAR

KEDİYİ KURTARMAK İÇİN SEFERBER OLDULAR

İkinci Ticari Yol’da bir binanın üçüncü katındaki dairenin balkonunda mahsur kalan minik kediyi kurtarmak için vatandaş- itfaiye herkes seferber oldu.

/ DENİZLİHABER / 12 Eylül 2011 Pazartesi, 17:44

Kentin işlek caddelerinden İkinci Ticari Yol 34 No’lu altı işyeri üstü boş binada mahsur kalan minik kedinin balkonun demirlerinden kafasını çıkartarak ‘beni kurtarın’ dercesine miyavladığını gören vatandaşlar alarma geçti.

İlk etapta kendileri çözüm bulmaya çalışan vatandaşlar bunda başarı olamayınca çareyi İtfaiye’yi aramakta buldu. Bir bankada çalışan güvenlik görevlisinin ihbarı üzerine trafiğin de yoğun olduğu caddeye gelen İtfaiye ekibi, merdiveni dayayıp balkona ulaştı.

Ancak küçük bir balkonun içinde kediyle kovalamaca yaşayan itfaiye eri, yarım saatlik bir uğraş sonucu kediyi kurtarmayı başardı. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında kurtarılan kedi, bu sefer de itfaiye aracının içine indikten sonra kayboldu.

KEDİYİ KURTARMA OPERASYONU

İtfaiye erleri ve vatandaşlar aracın ters bir yerine kedinin girip problem yaratacağını düşünerek, ‘Boncuk’ adını verdikleri kediyi tekrar aramaya başladı. Ancak kedi kurtarıldığı itfaiye aracının içinde kayboldu.

İtfaiye erleri, böyle bir trafiğin olduğu caddede ne zor şartlar altında görev yaptıklarını söyleyerek, kediyi kurtarmanın da mutluluğu yaşadı.

Kedinin kurtarılmasıyla caddede de yaşam normale döndü. Kedinin kurtarılmasını isteyen ve kurtarılmasından sonra yüzünde tebessüm oluşan vatandaşlar, “Biz insani görevimizi yaptık. O’nun da yaşamaya hakkı var. Şimdi daha mutluyuz” diyerek yollarına devam ettiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı