REKLAMI GEÇ

Kentgaz’dan yeni kampanya

Kentgaz’dan yeni kampanya

Denizli’de, 31 Mart’a kadar doğal gaz abonesi olanlar, abonelik bedelini, Mayıs’tan itibaren 2 taksitte ödeyebilecek.

/ DENİZLİHABER / 2 Şubat 2010 Salı, 17:52

Kentgaz, 2006 yılında doğal gaz hizmetiyle tanışan Denizlililerin bu hizmetten cazip ödeme koşullarıyla faydalanabilmesi için “Kışın Abone Ol, Yazın Öde” kampanyasını başlattı. Bu doğrultuda, 31 Mart 2010 tarihine kadar, doğal gaz abonesi olmak isteyen Denizlililer, 149 Dolar + KDV tutarındaki abonelik bedelini, ilki Mayıs ayında olmak üzere iki taksitte ödeyecek.

Kentgaz Genel Müdürü M. Raci Özkesen, daha önceleri hava kirliliği açısından sorunlar yaşayan Denizli’de, doğal gaz kullanımıyla birlikte önemli iyileşmeler yaşandığını belirterek, bunun şehrin çağdaş kimliğine önemli katkıları olduğunu söyledi. Bunun yanı sıra, ısınma, mutfak ve sıcak su için de konfor sağlayan doğal gazın, daha geniş bölgelerde kullanımı için de çalıştıklarını belirten Özkesen, hizmetin sunulduğu bölgelerde, doğal gaz kullanımının kolaylaştırılması için başlatılan abonelik kampanyasının, önemli bir fırsat olduğunu vurguladı.

Tüm Denizlileri, başlattıkları kampanyadan yararlanmaya çağıran Kentgaz Genel Müdürü Özkesen, doğal gaz kullanmanın sağladığı bireysel yararların yanı sıra, temiz hava açısından taşıdığı önemin altını çizerek, “Çocuklarımızın daha sağlıklı büyümesi için temiz havaya ihtiyaçları var. Bunun en ekonomik yolu da doğal gaz kullanmak. Biz, şirket olarak bu hizmetten yararlanmayı kolaylaştırarak, aslında çocuklarımızın sağlıklı geleceğine katkı yaptığımıza inanıyoruz” dedi.

Kampanya hakkında, daha detaylı bilginin www.kentgazdenizli.com.tr internet adresinden ve 261 15 00 numaralı telefondan alınabileceği belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı