REKLAMI GEÇ

Doğayı keşfediyorlar

Doğayı keşfediyorlar

Laodikya Gezi ve Yürüyüş Grubu etkinliklerini sürdürüyor. Grup üyeleri, Güzelpınar ve Kurtluca Mahalleleri’ne gezi düzenledi, unutulmaz bir gün yaşadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Kasım 2015 Pazar, 15:42

Denizli’de doğa tutkunlarının bir araya geldiği Laodikya Gezi ve Yürüyüş Grubu etkinliklerini sürdürüyor. Etkinlik sezonunun açılmasıyla öncelikle Denizli ve çevresinde yürüyüş rotalarını takip ederek doğa ile buluşan grup üyelerinin bu kez güzergahı Güzelpınar ve Kurtluca Mahalleleri oldu.

laodikye_gezi_grubu_b

Gezi ve etkinlikler ile ilgili bilgi veren Laodikye Gezi ve Doğa Yürüyüş Grubu Kurucusu Zeki Akakça, “Daha çok kent yaşamının olumsuzluğundan etkilenenlere seçenek sunmak için yapılan bu etkinliklerde yeni yerler görmek, farklı coğrafyalarda olmak fiziki ve ruhsal açıdan güzellikleri yaşamayı hedefliyoruz. Her hafta sonu sabah saatlerinde başlayıp gün boyu süren etkinlikler, Denizli kırsalındaki yürüyüş rotaları ve oralarda yaşayan insanlarla diyalog kurarak gerçekleşiyor. Bu etkinliklere her gün yeni insanlar katılmaya devam ediyor. Son etkinliğimiz il merkezine yakın olan Güzelpınar ve Kurtluca mahallelerini içine alacak şekilde planlandı. Çökelez Dağı’nın 1200 rakımlı noktasında bulunan Kurtluca Mahallesi’ndeki sabah kahvaltısı ile başlayan gün sisli bir havada Pamukkale ve Hierapolis antik kentine ulaşana kadar devam etti” dedi.

laodikye_gezi_grubu_icccc

Güzel anların yaşandığı yürüyüşe 25 kişinin katıldığını ve 16 kilometre yol yüründüğünü belirten Akakça, yürüyüşün özellikle sisli havada gerçekleşen bölümünün katılımcıları farklı bir ruh haline taşıdığını kaydetti.

laodikye_gezi_grubu_ic

Akakça, kent yaşamından sıkılıp, haftanın bir gününü farklı bir ortamda geçirmek isteyenleri gruba davet etti.

laodikye_gezi_grubu_iccc

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı