REKLAMI GEÇ

Muharip gaziler, kalpak hediye etti

Muharip gaziler, kalpak hediye etti

Denizli Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hamdi Helvacılar, Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin’i makamında ziyaret ederek yaptığı yardımlardan dolayı kalpak hediye etti.

/ DENİZLİHABER / 9 Ağustos 2008 Cumartesi, 00:00

Dernek Başkanı Hamdi Helvacılar, derneklerinin milli dava uğruna görev yapan ve fahri çalışan bir dernek olduğunu belirterek, “Derneğimizdeki üyeler devlet uğruna savaşan Kurtuluş Savaşı gazileri, Kore Savaşı’na katılan gaziler, 1974’de 1. ve 2. Kıbrıs Barış Harekâtı’na katılan gazilerden oluşmaktadır. Bizler de bu derneğimizdeki faaliyetleri sürdürebilmek için birinci derecede Valiliğimize bağlı düzeyde çalışmaktayız. Sayın Vali Yardımcımız Halil İbrahim Ertekin’in bizlere desteğini hiçbir zaman unutmadık. Bize her zaman desteğini eksik etmedi. Bizler de kendilerinin bizi hatırlaması, yıllar sonra torunlarına, çocuklarına bizleri anımsatan Mustafa Kemal Atatürk’ün savaşlarda giydiği, atalarımızın dedelerimizin kullandığı kalpağı kendisine hediye etmek istedik” diye konuştu.

Vali Yardımcısı Ertekin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek“Her zaman gazilerimizin yanındayız, şehit yakınlarının yanındayız. Kıyafet konusunda eksikleri vardı, ihtiyaçları vardı onlarla derhal ilgilendik. Daha önceden de şehit yakınlarından üniversiteye gidebilecek olanlara, dershane ihtiyacı olanlara yardımcı olmuştuk. Her alanda kendilerine destek olmaya çalışıyoruz. Hediyelerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, derneklerinin çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı