REKLAMI GEÇ

SANCARLARIN ACI GÜNÜ

SANCARLARIN ACI GÜNÜ

CHP Belediye Meclis Üyesi Teoman Sancar ile ağabeyi Sümerpark AVM Müdürü Zorhan Sancar’ın anneannesi Habibe Katar hayatını kaybetti. Ulu camideki cenaze törenine iş ve siyaset dünyasının ünlü isimleri katıldı.

/ DENİZLİHABER / 13 Ocak 2011 Perşembe, 17:03

CHP Belediye Meclis Üyesi Teoman Sancar ile Sümerpark AVM Müdürü Zorhan Sancar’ın anneannesi 100 yaşındaki Habibe Katar yaşamını yitirdi.

Merhume için Ulu Camide öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazeye Denizli iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri katıldı. CHP’liler bu acı günlerinde Belediye Meclis Üyeleri Teoman Sancar’ın yanında yer aldılar. CHP Milletvekili Ali Rıza Ertemur, Milletvekili Aday Adayı olduklarını açıklayan Zafer Gönenç ve Osman Bartal ile Denizli Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Zolan, Denizli Belediyesi Eski Başkanı Ali Marım, Denizlispor Eski Başkanı Ali İpek ile birçok CHP’li cenazeye katıldı. Bu arada Ali Aygören’in belediye başkanı olduğu dönemde başkan yardımcılığı görevini yürüten Zorhan Sancar’ı da DP’liler ve iş dünyasının önemli isimleri yalnız bırakmadı. Sancar Kardeşlerin anneannesi Habibe Katar, kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı