REKLAMI GEÇ

Siyaset ve iş dünyasını buluşturan düğün

Siyaset ve iş dünyasını buluşturan düğün

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci’nin oğlu Sencer Değirmenci hayatını Merve Gölge ile birleştirdi. İki gencin Beyaz İnci’deki düğün merasimi iş, siyaset, sağlık sektörünün önemli isimlerini bir araya getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ağustos 2019 Cumartesi, 14:41

Denizli siyasetin saygın ve mütevazi ismi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan vekili avukat Ali Değirmenci’nin hekim oğlu Sencer Değirmenci hayatını yine kendisi gibi hekim olan Merve Gölge ile birleştirdi.

Gençlerin düğün merasimi İzmir yolu üzerindeki Beyaz İnci Düğün Salonu’nda gösterişten uzak bir şekilde gerçekleşti.
Düğünün ev sahipleri Ali ve Rüyal Değirmenci çifti ile dünürleri Mürşide ve Gani Gölge misafirlerini kapıda karşıladı.
Mersinli gelinin yakınlarının da yer aldığı düğün merasimine binlerce misafir katıldı.

Akşam saatlerinde düğün yemeği ile başlayan merasim nikahın kıyılması ile sona erdi.
Denizli’de iş ve siyaset dünyasının yanı sıra sağlık sektörünün de önemli temsilcileri genç çifti yalnız bırakmadı.
Uzun bir süre Denizlispor’da başkan yardımcısı ve asbaşkan olarak hizmet veren Ali Değirmenci’yi spor dünyasından isimler de bu gururlu gününde destekledi ve yanında oldu. Denizlispor, Denizli Büyükşehir Belediyespor ve Kızılcabölükspor camialarının temsilcileri de düğün merasiminde yer aldı.

Çiftin nikahını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıydı. Genç çiftin şahitliklerini Denizli Valisi Hasan Karahan, Ak Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Merkezefendi İlçe Kaymakamı Adem Uslu, Pamukkale İlçe Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Pamukkali Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk ve çiftin arkadaşları yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı