REKLAMI GEÇ

Sözkesen için mevlit okutuldu

Sözkesen için mevlit okutuldu

Geçen yıl intihar eden Funika Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Sözkesen için ailesi, birinci ölüm yıldönümünde mevlit okuttu. Mevlit’e Vali Yavuz Erkmen, Belediye Başkanı Vekili Osman Zolan ve Denizli’nin iş dünyası katıldı.

/ DENİZLİHABER / 7 Ekim 2010 Perşembe, 19:30

Ölüm yıldönümü münasebetiyle Funika Holding’de okutulan mevlit’e Vali Yavuz Erkmen, Belediye Başkanı Vekili Osman Zolan da katıldı. Vali Erkmen aileye taziyelerini sunduğu sırada Nuri Sözkesen’in eşi İlnur Sözkesen uzun süre Vali Erkmen’e sarılarak gözyaşı döktü.

Mevlit’e katılan Vali Yavuz Erkmen Denizlihaber’e yaptığı açıklamada “Ailesine, onu sevenlere başsağlığı diliyoruz. Hepimizi üzen ve şoka sokan bir olayla karşılaştık. Bu yıl baktığımız zaman acımızı hafifleten husus, çocukların ve ailesinin devreye girmesi, onun bıraktığı yerden tekrar üretime devam etmeleri. Nuri bey bizim hepimizin sevdiği saydığı ilimiz içim hem sosyal kültürel anlamda hem de ekonomik anlamda örnek olan insanlardan biriydi. Onun kaybı tabiki Denizli için acı olmuştur. Tek tesellimiz ailesinin onun bıraktığı yerde, işlerini devam ettirmesidir. Biz aileye sağlık, huzur diliyoruz ve arkadaşımızı da buradan bir kez daha rahmetle anıyoruz”dedi.

Nuri Sözkesen’in oğlu Kemal Sözkesen’de “Biz babamızın her zaman bizim yanımızda olduğunu hissediyoruz. Çok önemli bir noktaya geldik ve başımız dik gururla ayakta yürümeye devam ediyoruz. Funika da mutluluk üretmeye devam ediyoruz. Babamın bıraktığı gibi ve devamda edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı