REKLAMI GEÇ

ÜYELER AİDAT ÖDEMEYİNCE BAŞKAN İSTİFA ETTİ

ÜYELER AİDAT ÖDEMEYİNCE BAŞKAN İSTİFA ETTİ

Kirasını ödeyemeyen, aidatlarını toplayamayan Denizli Otoparkçılar, Kalaycılar, Bakırcılar, Zücaciyeciler ve Saatçiler Odası Başkanı Tevfik Fikret Karaalp istifa etti.

/ DENİZLİHABER / 11 Ocak 2011 Salı, 17:53

Denizli Otoparkçılar, Kalaycılar, Bakırcılar, Zücaciyeciler ve Saatçiler Odası Başkanı Tevfik Fikret Karaalp, aidatlarını toplayamadığı için kirasını ödeyemediğini açıklayarak, “14 Şubat 2010’da başkanlığa seçildim. O saatten itibaren şimdiye kadar hakkım olan 760 TL maaşı hiç almadım. Daha önceki başkan Mehmet Ceyhan da aylardır kira ödememiş. Biz gelince tabiî ki üzerimize kaldı. Biz de aidatlardan para gelmeyince olağan olarak kirayı da ödeyemedik” dedi.

“ÇELİKKOL’A OY VERMEDİĞİM İÇİN BÖYLE OLDU”
Ödeme yapamadığını kabul eden ancak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği seçiminde karşı tarafta yer aldığı için bu durumları yaşadığını iddia eden Karaalp “Aslında kiradan ziyade, biz seçimlerde Musa Çelikkol’a oy vermediğimiz için böyle oldu. Biz, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Musa Çelikkol’un seçimlerde yanında olmadık, karşı tarafa destek verdik. Daha önce bizi binadan tahliye edeceklerdi, şimdi avukatlar aracılıyla aidatlarımızın üzerine rehin koydurmuşlar” diye konuştu.

“BAŞKANLIĞA DEVAM ETMENİN ANLAMI YOK”
165 üyelerinin bulunduğunu ve üyelerin yıllık aidatının 152 TL olduğunu söyleyen Karaalp “152 lira ama aidatlarını ödemiyorlar. Bu da toplamda 27 bin TL’yi geçiyor. Biz de onları avukata verdik. Ancak hala alamadık. Üyeler aidat ödemeyince yapacak hiçbir şeyimiz kalmadı. Çelikkol’dan böyle baskı görünce başkanlıktan istifa etmek zorunda kaldım. Artık yönetim kurulu kendi arasında başkan seçecektir. Üyelerin aidat vermediği yerde başkanlığa devam etmenin bir anlamı yok” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı