REKLAMI GEÇ

VAN DEPREMİNİN ATEŞİ TAVAS’A DÜŞTÜ!

VAN DEPREMİNİN ATEŞİ TAVAS’A DÜŞTÜ!

Denizli’de galericilik ve toptan kokoreç ticareti yapan Mehmet Emen’i ölüm Van Erciş’te yakaladı. Denizli’den Erciş’e kokoreç almak için 22 gün önce giden iki çocuk babası Mehmet Emen, depremde kaldığı evin yıkılması sonucu enkaz altında kalarak yaşamını yitirdi.

/ DENİZLİHABER / 26 Ekim 2011 Çarşamba, 13:53

Denizli’de Atatürk Caddesi’nde ortağı Abdullah Kadağan ile birlikte Sabır Oto Galeri’yi işleten, galericilik yanında toptan kokoreç alım ticareti de yapan Mehmet Emen (39), 22 gün önce Van’dan toptan kokoreç alıp Denizli’de satmak için Erciş’e gitti. Erciş’te Denizlili arkadaşlarının yanında kalan iki çocuk babası Mehmet Emen, Pazar günü yaşanan depremde yıkılan evin enkazında kaldı. Yıkılan evden Mehmet Emen’in Erciş’te yaşayan Denizlili arkadaşları kurtulurken, Denizlili galerici enkaz altında yaşamını yitirdi.

Depreme ticaret için gittiği Erciş’te yakalanarak yaşamını yitiren Mehmet Emen’in cenazesi Van’dan Denizli’ye getirildi. 17 yıl önce Gülfidan Emen’le evlenen, Hüseyin (16) ve Fatih (4) isimli iki çocuk babası olan Mehmet Emen’in cenazesi bu sabah memleketi olan Tavas’ın Altınova Köyü’nde toprağa verildi. Emen’in cenazesine eşi, çocukları, arkadaşları ve akrabaları katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı