REKLAMI GEÇ

YARIM KALAN HAYALLERİNİ ARKADAŞLARI GERÇEKLEŞTİRECEK

YARIM KALAN HAYALLERİNİ ARKADAŞLARI GERÇEKLEŞTİRECEK

Çalıştığı tekstil fabrikasında, elektrik akımına kapılarak yaşamını yitiren ve albüm çıkarma hazırlığında olan Halil Erten’in arkadaşları, Halil’in yarım kalan hayallerini gerçekleştirecek.

/ DENİZLİHABER / 10 Eylül 2011 Cumartesi, 16:03

Rock müzik tutkunu Halil Erten, 2003 yılında arkadaşlarıyla ’Nara’ adını verdikleri bir grup kurdu. Erten, grubun solistliğini üstlendi. Pek çok gençlik organizasyonunda sahne alan grubun solisti Erten’in, bir süre önce internetteki sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanan ‘Gitme’ adlı şarkısı, binlerce kişi tarafından tıklandı.

Özellikle gençlerden büyük ilgi gören grup üyelerinin en büyük isteği albüm çıkartmaktı. Grubun solisti Erten, albüm için gereken parayı kazanabilmek için 6 yıl önce Denizli- Ankara Karayolu üzerindeki Böceli köyündeki bir tekstil fabrikasında, dokuma ustası olarak işe başladı. Erten, geçen çarşamba günü saat 20.00 sıralarında işyerinde, çalıştığı fabrikaya ait otomobili yıkamaya başladı. Bu sırada basınçlı oto yıkama makinesinin sıyrık olan kablosunun yerdeki suya temas etmesiyle elektrik akımına kapılan Erten, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Erten’in ani ölümü, ailesi, grup ve iş arkadaşları ile hayranlarını üzüntüye boğdu. Grubun gitaristi Zekeriya Karataş, Erten’in zor şartlar altında çalışarak para biriktirmeye çalıştığını belirterek, “Albümü çıkartmak için sona gelmiştik. Çıkaracağız” dedi. Böylece, Erten’in, ani ölümüyle yarım kalan hayallerini, grup arkadaşları gerçekleştirmiş olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı