REKLAMI GEÇ

Yusuf Denizli’nin desteğini bekliyor

Yusuf Denizli’nin desteğini bekliyor

Denizlili üniversite öğrencisi Yusuf Fidangenç, Türkiye’nin ilk kez katılacağı ”Hult Global Case Challenge” yarışmasına Türkiye’yi temsilen Ege Üniversitesi’ndeki arkadaşlarıyla birlikte hazırladığı projeyle katıldı. 1 milyon dolarlık ödül için Yusuf ve arkadaşlarının facebookda en çok oyu alması gerekiyor

/ DENİZLİHABER / 5 Mart 2012 Pazartesi, 14:28

Bu yıl 3.sü düzenlenen ”Hult Global Case Challenge” isimli yarışmaya Türkiye ilk kez katılıyor. Dünyadaki var olan toplumsal sorunların çözümüne yönelik küresel çözüm önerilerinin arandığı yarışmada Türkiye’yi  Ege Üniversitesi’nde okuyan Denizlili üniversite öğrencisi Yusuf Fidangenç ve sınıf arkadaşları temsil ediyor.

25-26 Nisan’da New York’ta finalleri yapılacak olan ve projenin uygulanabilmesi için yarışma ödülü 1 milyon dolar olan yarışmaya katılan eserler facebookta oylamaya konuldu. 9 Mart’a kadar yapılacak oylamada en yüksek oyu alan ülkeler final yarışmasına katılmaya hak kazanacak.

Denizlili Yusuf Fidangenç ve arkadaşlarının “Eglaryan-of-Darkness” isimli proje videosunun dereceye girmesi için şimdi Denizlililerin desteğini bekliyor. Yapmanız gereken,  aşağıdaki linkte bulunan facebook sayfasına girip videonun üzerindeki ”Vote now’ a basarak Yusuf ve arkadaşlarına oy vermek.

Facebook üyeleri  her gün yeniden oylamaya katılabilir.

Unutmayın vereceğiniz her oy, Denizlili üniversite öğrencisi Yusuf Fidangenç ve arkadaşlarını Newyork’taki büyük finale bir adım daha yaklaştıracak

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı