REKLAMI GEÇ

Yuva çocukları Valilik konutunda

Yuva çocukları Valilik konutunda

Vali Yavuz Erkmen’in eşi Nevhilal Erkmen, Valilik konutunda, Denizli Çocuk Yuvası’nda kalan minik çocukları ağırladı.

/ DENİZLİHABER / 15 Kasım 2008 Cumartesi, 01:00

Vali Yavuz Erkmen’in eşi Nevhilal Erkmen, Valilik konutunda, minik konuklarını ağırladı.

Daha önce huzurevi sakinlerini ve şehit anneleri, gazi eşleri ve muharip gazilerin eşlerini konutunda ağırlayan Bayan Erkmen, bu defa da Denizli Çocuk Yuvası’nda kalmakta olan minik çocukları misafir etti. 3-6 yaş ve 7-9 yaş gurubundaki 30 çocuğu, konutta ağırlayan Bayan Erkmen, çocuklarla sohbet ederek onlara çeşitli ikramlarda bulundu.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın ile Vali Yardımcısı Kemal Özgün’ün eşi Nergis Özgün,Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu’nun eşi Ayşe Hatipoğlu, İl Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan’ın eşi Zehra Erkan, İl Jandarma Komutanı Ali Çardakcı’nın eşi Safiye Çardakcı, Denizli Yetim ve Acizleri Koruma Derneği Başkanı Ayten Kuruş ve dernek üyelerinin de katıldıkları davette, minik konukları ile yakından ilgilenen Bayan Erkmen, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın’dan da yuva hakkında bilgi aldı.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın, Bayan Nevhilal Erkmen’in Denizli’ye geldiğinden bu yana sosyal hizmetler alanına büyük bir ilgi ve sevgi gösterdiğini belirterek, “Gerek Sayın Valimizin, gerekse değerli eşlerinin büyük desteklerini görüyoruz. Kendileri daha önce huzurevindeki yaşlılarımızı ağırladılar ve şimdi de çocuk yuvasında kalmakta olan çocuklarımızı ağırlıyorlar. Bizim çocuklarımızın maddi anlamda bir ihtiyaçları yok. Onların tek bir şeye ihtiyaçları var; o da sevgi. Hanımefendi de onlara olan sevgisini göstermek için çocuklarımızı konutunda ağırlıyor. Bu gibi asil davranışları değerli halkımızın da göstereceğine inanıyorum” diye konuştu.

Bayan Erkmen, yuvada kalmakta olan çocukların devletin himayesinde olmasından dolayı şanslı olduklarını, her türlü ihtiyaçlarının devlet tarafından karşılandığını ifade ederek, “Onların tek ihtiyacı sevgi. Onlara bu sevgiyi verebilmek ve ev ortamında bulunmaları amacıyla bu daveti gerçekleştirdim. Bundan sonraki zamanlarda da geriye kalan çocuklarımızı gruplar halinde Valilik konutunda ağırlayacağız. Onları burada ağırlamaktan dolayı son derece mutluyum” diye konuştu.

Ev ve aile ortamında bulunma imkanını bir günlük de olsa yaşama şansı bulan çocuklar, oyunlar oynayarak, şiirler söyleyerek gönüllerince eğlendiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı