REKLAMI GEÇ

YÜZMEYİ ÖĞRENEN ÖĞRENCİLER, HAVUZ İSTİYOR

YÜZMEYİ ÖĞRENEN ÖĞRENCİLER, HAVUZ İSTİYOR

Kızılcabölük Belediyesi’nin, Denizli’ye yüzme kursuna gönderdiği öğrenciler, Kızılcabölük Belediye Başkanı Uslu’ya, kendilerine kursa gönderdiği için teşekkür ederek, beldeye havuz yapılmasını istedi.

/ DENİZLİHABER / 20 Ağustos 2011 Cumartesi, 17:02

Kızılcabölük Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinden bir grup, Okul Müdürü Orhan Asan ile birlikte, Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu’yu makamında ziyaret etti. Bir süre önce kendilerini Denizli’ye yüzme kursuna gönderen Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu’ya teşekkür etmek istediklerini söyleyen öğrenciler bir de istekte bulundu. Öğrenciler, Başkan Uslu’dan yüzme havuzu istedi.

Okul Müdürü Orhan Asan, “Öğrenciler ve velileri adına başkanımıza teşekkür ediyorum. Bize her konuda destek veriyor. Özellikle yüzme kursu ile ilgili desteği öğrencilerimizi çok memnun etti. Her gün yüzme öğrenmek için 100 kilometre yol gitseler de sonuçta güzel bir etkinlik oldu. Hepsi de yüzme öğrendi. Ben, öğrencilerimiz ve velilerimiz adına, 2010-2011 sezonunda okulumuza yaptığı katkılardan ve faaliyetlerimize desteklerinden dolayı hazırladığımız teşekkür plaketini takdim etmek istiyorum” dedi.

Başkan Uslu, eğitime ve gençliğe önem verdiklerini ifade ederek, “Söz konusu gençlik olunca akan sular duruyor. Gençleri teşvik edici katkılarda bulunuyoruz. ‘Kitap devletten, defter-kalem belediyeden’, ‘ilk okuma kitabın başkan amcadan’, ‘ücretsiz SBS kursu’, ‘okulda birinci ol, altının olsun’, ‘üniversiteye hazırlıkta testler bizden’ gibi etkinliklerin yanı sıra dönem içi ve dönem sonunda futbol, resim, bağlama, gitar, satranç gibi kurslarımız da devam ediyor. Bu etkinliklerle sağlanan imkanlarla hem aile ekonomisine katkıda bulunurken hem de öğrencilerimizin başarısına katkıda bulunuyoruz. Yüzme kursu da bunlardan biriydi. Bir nevi başarılı öğrencilerimize yılsonu ödülüydü. Başarıyla tamamlanmış olması bizi memnun etti. Beldemizde deniz, göl, dere gibi çocukların yüzme öğrenebileceği doğal oluşumlar yok. Maalesef bulunduğumuz yörede yüzme havuzu da yok. Öğrencilerin isteği bizim de projelerimiz arasında yer alan bir ihtiyaç. Ancak bunu başaramadık. Ben bu konuda yetkililerin bize yardımcı olmasını tekrar talep ediyorum. Çocukları kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracak, kişiliğine ve öz güvenine katkıda bulunacak bu tür çalışmalarımızda yetkililerden destek beklediğimizi ifade etmek isterim. Sayın müdürümüze, çocuklarımıza ve velilerimize bu nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah onların da talebi olan yüzme havuzu konusunda yetkililerden yeterli desteği alarak bu isteklerini yerine getirmiş oluruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı