REKLAMI GEÇ

FECTÖ/PDY’Yİ DAHA İYİ TANIMLAMA

26 Ağustos 2016 Cuma

Fettullahçı hain yapıyı yalnızca terör örgütü olarak konumlandırmak, tanımlamak sorunlar içeriyor.

FECTÖ/PDY,”Fettullahçı casusluk, (ve vatan hainliği) terör örgütü/paralel devlet yapılanması.”daha doğru bir tanımlama.
Paralel yapı, bu organizasyonu en doğru tanımlayan bir adlandırma. Uzun uzun tekrar etmeyelim. Devlet içinde devlet olmayı epey becerdiklerini kavramayan, duymayan kalmadı.

Faaliyetlerinin tanımı yalnızca terör örgütü olmamalı. Burada en ciddi sıkıntı eli kanlı PKK ve DEAŞ gibi terörist örgütlerle mücadeleyi sulandırıyor olmak. Amerikadaki halife müsveddesi ve hain örgütlenmesinin ülkemize verdiği zarar en az PKK, DEAŞ’ın verdiği kadar, belki daha fazlası var. Ama çoğu zaman suç değişik, eylemler değişik.
Farklı eylemleri aynı suç tanımıyla belirttiğinizde sorunlar doğmakta.
Terör örgütü kavramı başta silah olmak üzere çeşitli şiddet unsuru içeriyor.
FECTÖ/PDYnin özelliği, eylemleri farklı. Bunu da hepimiz görüyoruz. Onların silahları bir başka ve çok kalleş.
Bunları aynı sepete koyduğumuzda ortaya çıkan, çıkacak sorunları tek tek sıralayalım.

1-Fetullah’ın hainliğini örtme imkanı ortaya çıkabiliyor. “Bak biz silah tutmayı bilmeyiz, bize terörist deniyor” şeklinde saptırma mekanizmalarına imkan veriliyor. Silahın en iğrencini bilen emperyalistlerin piyonu birer vatan haini oldukları halde…

2- Aldanmış kitlenin uyanması, özeleştiri yapması önleniyor. Casusluk ve vatan hainliğinin daha çok vurgulanması bu hainleri daha hızlı görmelerini sağlayacak.

3- Açılan soruşturma ve davalar, delil, ispat açısından sıkıntıya düşebilecek. Terör örgütüne üyelik suçunun delillerini bulamayabileceğiz. Vatan haini suçlular paçayı sıyırabilecek.

4-Adalet sistemimizde görev ve yetki almış kişiler, savcı, hakim ve avukatlar pek çok açıdan mesleki, insani travma yaşayabilecekler.

15 Temmuz menfur kalkışması terörden daha öte bir şeydir. Anayasal düzeni ve kurumlarını ortadan kaldırma, ülkemize karşı bir saldırı, işgal girişimidir.
Fettullahçı hareketin BEYİN TAKIMININ eylemlerine uyan casusluk vatan hainliği, devlet içinde yasa dışı paralel yapılanma suçlarına ilişkin önümüzde güçlü deliller var.15 Temmuz başlı başına ihanetin belgesi.

Casusluk iddiası gerçekten çok dayanıklıdır. Olup bitenler bize şunu gösteriyor;
Yaklaşık olarak 2005 lerden bu yana devletimizin birçok sırrı, kurumların pek çoğunun her türlü bilgileri emperyalist ABD ve diğer batı ülkelerinin eline geçmiş.

TİB, TÜBİTAK, GÜVENLİK BİRİMLERİ, SİLAHLI KUVVETLERİMİZ!!!
Bu çok can yakıcı bir durum, Bir hoca müsveddesi, rejim değişikliği planları, halifelik hevesi ile onbinlerce masumu efsunlayıp teslim aldığı gibi, ABD piyonluğuna alet etmiştir.

Yurtdışındaki etkinliklerine destek bulmak karşılığında milli menfaatlere sırtını dönüp vatan hainliği olarak tanımlanacak birçok eylemin içinde olmuştur. Devletimizin sırları satılmıştır yada emperyalist vampirlerin çıkarları istikametinde paralel bir yürüyüş içinde olunmuştur.
MİT tırları olayı başlı başına vatan hainliğine delildir.

Tekrar edersek FECTÖ/PDY fettullahçı casusluk, vatana ihanet, terör örgütü/paralel devlet yapılanması, terör örgütü deyimi uluslararası literatürdeki karşılığı nedeniyle de önemlidir.
Cezalandırılması gereken vatan hainlerinin suç tanımları en iyi şekilde ortaya konarak enağır biçimde cezalandırılmaları zorunludur.
Adil olmayı başarmamız, suçsuzları ayırabilmemizde büyük önem taşıyor. Aksi durum en çok düşmanları sevindirir.

Ülkemizin hainlerden ayıklanıp gücüne güç katmaya ihtiyacı var. Düşmanlar her koldan saldırmaya devam ediyorlar. Korkarım devam edecekler.
Bu özel dönemde adalet camiası tarihi bir görev üstlenmiş durumdadır.
Yargı, bir yandan devletimizin hem kısa hem uzun vadeli bekasına katkı sağlayacak, vatan hainliği ve başta terör her türlü suçluları en ağır şekilde cazalandıracaktır. Diğer yandan suçsuzları ayrıştıracak adil, ferasetli kararlar üretecektir.

Adalet şüphelilerden daha önce ülkemiz için çok büyük önem taşıyor.
Çok heyecanlandıran güzel haberle bitirelim. Yargı bağımsızlığına yönelik kalıcı bir Anayasa değişikliği için bütün siyasi partilerimiz anlaşmak üzereler.

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı