REKLAMI GEÇ

ANUNNAKİLER VE İNSANIN KADİM TARİHİ

5 Ekim 2020 Pazartesi

Dünyadaki bütün ama bütün kötülüklerin nedeni Enki’dir diyerek başlayalım. Yani asıl adı EA ile.

Yaklaşık 500 bin-2 milyon adet sümer tableti vardır ama bunların sadece 30 bin kadarı bulunabilmiş çok azı çevrilebilmiştir.

Bu tabletler bilim adamlarını ve Sümerologları ikiye bölmüştür. Bununla ilgili 2 teori ortaya atılmıştır.

1-) Dünyada yaşayan aşırı ilkel insanlar Enki tarafından uygarlaştırılmıştır.

2-) Zaten inanılmaz ileri derecede donanımlı ve 12 DNA’lı insan, altın çıkarmak için işçi ve köle olarak kullanılmak üzere ilkelleştirilmiş ve 2 DNA sarmalına indirilmiştir. (Ki ben bu gruba inananlardanım).

Şimdi bu konulara girmeden önce kadim dünya ve insan tarihine bir göz atalım…

Başlangıçta insanlar Larya takımyıldızında ve Orion gezegeninde yaşıyorlardı. Reptilianlar ise Orion’da meydana gelmişlerdi ilk olarak.

Reptelianların bir kısmı Alpha Draconis kökenlidir bunlara Draconlar, dünyada yaşayanlara da Reptoidler denir.

Sigma Draconis’den gelen Draconlar, Türkiye, İran, Irak ve Mezopotamya’daki dağlık bölgelerde yaşıyorlardı. Bir kısmı da Amerika’da Şambala denilen yer altı şehirlerinde. Reptilian ırkı misyonlarının bütün galaksideki gezegenleri kolonileştirmek olduğunu düşünüyorlardı. Yani galaksinin negatif yanını Reptelianlar, pozitif yanını insanlar oluşturuyordu. İnsanların misyonu ise huzur ve sevgi içinde dengede yaşamaktı, sorunsuz ve problemsiz. Başlangıçta reptelianlar insanlarla iyi geçiniyorlar ve çok fazla ilgilenmiyorlardı çünkü daha önce var oldukları için teknolojide çok iyiydiler. Bir süre sonra insanlar da teknolojide ilerledikçe ve gezegenlerin dışına yolculuklara başladıklarında, insanları tehdit olarak görmeye başladılar.

Birlikte yaşam böylece sonun başlangıcına geldi. En iyi yaptıkları şeyi, insanlar arasında ikilik yapmayı onların arasını bozmaya bozmaya başladılar. Bunu yaparken teknolojilerini insanlarla paylaşıyor böylece onlara iyi görünüyorlardı. İnsanları böldüler böylece. İnsanlar arasında savaşlar başladı. Yıkımı da hızlandırmak için de negatif olan tarafı tutuyorlardı. İnsanlar neredeyse birbirlerini yok edecekken, Galaktik federasyon devreye girdi ve insanları Sirius B gezegenine yerleştirdi. Ama burada da insanlar arasında karışıklık çıkınca ikiye bölünüp bir kısmı Tiamat gezegenine bir kısmı Orion’a gitti. Tiamat’ta uzun süre insanlar ve reptelianlar birlikte yaşamaya devam ettiler.

Sürüngen ırk insanları tamamen yok etmeye başlayınca, Galaktik Federasyon yine olaya müdahil olup insanları Tiamat’tan alıp, Tiamat’ın yok edilmesi kararını verdi. Bu işi Niburu’da yaşayan Anunnakiler’e verdiler.

Bundan haberdar olan sürüngen ırkın bir kısmı Maldek gezegene kaçtı ve Venüs ile Mars’a yerleştirilen insan ırkını tamamen yok ettiler.

Niburu gezegeni Tiamat’a çarptı ve Tiamat’ı parçaladı. Bu parçalarla asteroit kuşağı, halley kuyruklu yıldızı ve dünya oluştu.

Galaktik Federasyon galaksinin her yerindeki insan ırkını toplayıp Tiamat’tan kopan dünya gezegenine yerleştirdi.

Ancak Tiamat ve Niburu arasındaki bu savaş Niburu’nun atmosferine çok ağır bir hasar vermişti.

Niburu’nun atmosferi ancak altın tozu serpilerek iyileştirilebilirdi ve altın tozu da Tiamat’tan kopan dünya gezegeninin sularında saklıydı.

Bu kez Anunnakiler dünya gezegenine kendilerine altın toplamak için gelecekler ve insan ırkının kaderini değiştireceklerdi…

Kaynak: Tarih sümerde başlar( Samuel Noah Kramer)- Galaktik İnsan- İlhan Berat Yılmam( Sümer tabletleri videoları)- Sümer mitolojisi

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorumlar

Adile ÇAKA   -  Bağlantı 28 Şubat 2022, 11:50

Sümerler-Atatürk-Mû Kıtası, bilgilendirme için sonsuz teşekkürler!

caner ceylan   -  Bağlantı 19 Ekim 2020, 11:57

tebrik ederim güzel bir yazı

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı