REKLAMI GEÇ

BİZE YALAN SÖYLEDİLER

27 Temmuz 2020 Pazartesi

Kenevir…

Dünyanın en büyük iftirası, karalama kampanyası, en büyük oyunu kenevir üzerine oynandı.

Kenevir gezegenin en büyük mucizesi iken neden bir günah keçisi olarak seçildi?

İlaç endüstrisinden mobilyaya, inşaattan kağıda, en kıymetli besin olmaktan kumaş endüstrisine ve yüzlerce alanda lider olma özelliğinden dolayı, dünyanın en karanlık ve kapitalist baronlarının işini bozacağı için olabilir miydi bu? Büyük bir entrika ve karalama kampanyası ile ekilip biçilmesi, üretilmesi yasaklanan ve izinsiz üretimi ile yakalanıldığında büyük cezalara çarptırılacağınız keneverin faydalarına şöyle bir göz attığınızda şok olacaksınız. İşte burada…

1-) Kenevir en büyük oksijen kaynağıdır.
1 Dönüm kenevir, 25 dönüm orman kadar oksijen üretir. 1 ağaç 20-50 yıl arasında yetişirken, kenevirin yetişme süresi 4 aydır.

2-) Kenevir bir kağıt fabrikasıdır. 1 dönüm kenevirden, 4 dönüm ağaca eşit kağıt elde edilir.

Geri dönüşümü kağıda göre çok daha kolaydır, kenevir 8 kez geri dönüşüme uğrayabilir. Böylece kağıt için ağaç kesilmesi engellenmiş olur ve ormanlar korunur. Ormanlar korununca 5 G iletişim ağları kesilebilir, 5 G’nin yolları kapandığı için virüs ve virüslerin yolları da azalmış olur.

3-) Bir zamanlar ipler, urganlar, çuvallar kenevirden yapılırdı. Kumaşların %80’i kenevirdi. Pamuk kolay parçalandığı için kenevir seçiliyordu. İlk kot pantolonlar bile kenevirdendi çünkü pamuktan 10 kat daha dayanıklı ve ucuzdurlar.

Sonra pamuk kenevirin yerini aldı çünkü pamukların böceklenmemesi için ilaçlanması gerekiyordu. Yoksa kenevir kullanılsaydı, baronlar ve ilaç endüstrisi ilaç satamayacaktı.

4-) Antibakteriyel özelliği çok yüksek olduğu için medikal sanayide kullanılıyordu ki bu da antibakteriyel ürünlerin daha az satılması anlamına geliyordu, bu da baronların hiç hoşuna gitmezdi.

5-) Kenevir ciddi besleyici bir üründür ve tohumları yüksek derecede protein kaynağıdır. Doğada hiç bir yerde bulunmayan 2 doğal yağ asidi ile kötü kolesterolü dengeler. Omega 3-6-9 yağ asitlerini içerir. Tarihte kıtlık dönemlerinde milyonlarca insan kenevir tohumu ile hayatta kalmıştı. Ve uzun gemi yolculuklarında aç kalan insanlar kenevir yiyerek kurtulabildiler. Ya hiç glutenli tahıllara ihtiyaç kalmasaydı? O zaman genetiğimizi daha az bozabilirlerdi değil mi? Bu da hiç iyi değil!..

6-) 1 litre kenevirden 200 ml yağ çıkar; hayvanlara yem olarak kenevir verilirse hormon ve kortizon vermeye gerek kalmadan hormonlu ve antibiyotikli et tüketilmemiş olur. Ama o zaman ilaç endüstrisinin hormon, kortizon, antibiyotik satışı düşerdi değil mi? Hem de hormonlu etle insanların DNA’sını bozamazlardı ama bu hiç hoşlarına gitmezdi değil mi? NE GÜZEL! BİR TAŞLA MİLYON TANE KUŞ!!!

7-) İlaçların bir numaralı hammaddesi kenevirdir. Kenevirdeki etkin madde THC’nin, yüzlerce yan etkisi olan sentetik eşdeğeri ilaçlar piyasaya sürüldü. Üstelik bunlar kenevirden onlarca kat pahalıydı ve kenevir kadar etkili değillerdi de. Kanser, şeker, romatizma, artrit, kalp, sara, ağrı kesici, astım, uykusuzluk, psikiyatri gibi 250 hastalığın tedavisinde kenevir ciddi bir ilaçtır. Ama bu hiç hoş olmazdı? Hem yapay ilaçlarını satamazlar, hem de insanlar şifalanırdı değil mi? Oysaki onlar insanların şifalanmasını değil, ilaçları daha çok tüketip ölene kadar sürünmelerini isterdi değil mi?

😎 İnşaatlarda yalıtım ve doğal yapı malzemesi olarak kullanılırdı, yerine teknolojik ürünler satıldı. Sunta, boya, ahşap kullanılan her yerde kenevir kullanılırdı. Böylece ağaç kesimi azaltılmış olurdu ki kenevir sunta ve ahşaptan 10 kat daha ucuza mal olur. Yine inşaat tuğlası yapımında kullanılırdı, hem daha hafif hem daha sağlam olduğu için 600 yıl dayanıklıdır.

Avrupa ve dünyanın her yerinde kenevirden yapılmış tarihi köprüler var ve yüzyıllardır dimdik ayaktalar hala…

İzolasyonda sesi ve ısıyı geçirmez, enerji tüketimi azalır böylece. Ateşe dayanıklıdır bu malzemeler, üstelik böcek ve sinek gelmez.

9-)Bataklık kurutmak için kullanılır ve dünyanın her yerinde kolayca yetişir.

10-) Radyasyonu temizler ve derine inen kökleri ile toprağı havalandırır temizler. Yabancı otlarla mücadele eder.

11-) Üretimi çok ucuzdur. Sabun yapılır, şampuan yapılır, deterjan yapılır, kozmetik ürünler yapılır.

12-) Doğaya zarar vermez, atıkları suyu toprağı kirletmez.

13-) Petrolden elde edilen tüm ürünler, plastik ve ambalaj maddeleri kenevirden üretilebilir.

14-) Asfalt yollar kenevirden yapılsa yüzyıllarca bozulmadan kalabileceklerdi.

15-) Henri Ford, araba yapımında kenevir kullandı. Aynı arabada yakıt olarak da keneviri kullandı.

İşte burada ip koptu.

Yine Amerika petrolünün %90’ını elinde tutan Rockefeller’lar ortaya çıktı ve Henri Ford dünyanın başını yakmış oldu.

Petrolün kazancından ödün vermek istemeyen bu kirli güçler, hem ilacın, kozmetiğin, inşaatın, sağlık kazançlarının hem de tüm piyasanın yolunun kapanacağını anlamıştı. Hemen bunun yolu kesilmeliydi acilen.

Ve kenevir, dünyanın en mucize armağanı uyuşturucu etiketiyle yaftalanıp, tüm dünyada üretimi yasaklandı.

Ben araştırmalarımı bu kadarla özetleyip bırakmak istedim. Amacım böylesine sağlıklı, verimli, kolay ve ucuz yetişen mucizevi ürünün bir entrikaya kurban verildiğinin farkındalığını oluşturmak ve ilgiyi KENEVİRE toplamaktı.

Uyumaya devam mı edelim? Uyanalım mı yoksa? Seçim sizin…

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorumlar

Adile ÇAKA   -  Bağlantı 2 Mart 2022, 15:13

“Oku!” ne kadar kıymetli bir ilk emir imiş meğer,bilgilendirme için sonsuz teşekkürler!

mehmet hasgür   -  Bağlantı 27 Temmuz 2020, 14:43

Emperyalizmin bir penceresine daha ışık tuttuğunuz için sizi kutluyorum. Şimdi bu ışıktan girebilecek yürekli bir lider aramaya başlasak iyi olur.

M. ALİ ÖZHAN   -  Bağlantı 27 Temmuz 2020, 11:19

Sayın Mukaddes hanım,
Bu bilgileri bizi idare eden büyüklerimiz bilmiyorlar mı acaba,
bu kadar faydalı ve ekonomik olan bu bitki neden yetiştirilmesi için devlet teşvik etmiyor da engel oluyor. Yetiştireni vay sen uyuşturucu yapıyon diye hapse atıy

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı