REKLAMI GEÇ

HAP GİBİ BİLGİLER! YUTUN!

20 Nisan 2020 Pazartesi

Bakın! 2 ay önce bir çılgın, dünyanın bugünkü durumunun nasıl olacağını anlatsa, ona inanmaz ve hatta onu delilikle suçlardık sevgili dostlar. Ama bu proje çok eski. 1871 de Albert Pike tarafından yazıldı ve bugüne kadar da harfi harfine tüm dünyada uygulandı.

Kim tarafından? Bilinen başlıca paravan aileler ve bu paravanların arkasındaki, kraliçenin bile korkup çekindiği, toplam 200 kişi olan organize akıl tarafından. Ben de 10 yıldır yazmaya ve anlatmaya çalıştım. Bugüne kadar hala anlayamayanların, ya da duymamış olanların da sevgili Ramazan Kurtoğlu’nu ve Abdullah Çiftçi’yi illaki, acilen, ısrarla ve günübirlik takip etmelerini rica ediyorum…

Buradaki karanlık amaç: Bu güne kadar kullanıp, paralarını alıp, artık yapay zekadan sonra gereksizleşip, tüketici olarak düşündükleri insan nüfusundan kurtulmak! Çipleyerek, nakit parayı terk edip Block Chain’e geçerek, digital devrimlerle, teknolojik zekalarla! Yapay zeka ile insan beynini programlayıp onlara itaat edecek 500 milyon nüfusa indirmek!

PEKİ, BAŞARILI OLACAKLAR MI?

Dünyayı ele geçirmeye çalışan bu uzaylı reptilian (sürüngenimsiler) ırkının dünyadaki uzantılarının başında, yani bu organize aklın başında LUCİFER( Şeytan) olduğuna göre; düşmanı tanımalı ve kimle savaştığımızı bilmeliyiz.

Korkmazsak, dengede kalırsak, sevgide kalırsak, BİR olursak asla kazanamazlar! Hatta, bu durum dünyanın ve insanlığın değişimi için büyük bir fırsata dönüşebilir.

Bunun için, hijyen kurallarına dikkat edilmesi ve bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi şarttır. Bununla ilgili zaten uzmanlar gerekli bilgiyi paylaştılar ve paylaşıyorlar.

Ve sadece batı tıbbının ötesinde, doğu tıpı ve tüm geleneksel tıptan faydalanan ve yaratılıştan bu güne gelen metodların hepsini ustaca harmanlayan sevgili üstad, Dr. TEOMAN KARADAĞ’ı instagramdan takip etmenizi şiddetle öneriyorum, oradan şoke olacağınız bilgilere ulaşacaksınız…

Şimdi ben de kendimce, burada ilk defa homeopat eczacı yanımı ve diğer tüm mesleki eğitimlerimi kullanarak, HAP GİBİ pratik bilgi ve uygulamaları hızlıca bir araya toplayıp size vermek istedim. Kaybetmeyin, çıktı alın, herkese önerin, kafanıza takılan bir şey olursa sormaktan çekinmeyin. Ve lütfen bu önerileri ciddiye alın! Olur mu? Bundan sonraki tüm patentli virüsleri deneyebilirler!

Şifa olsun…

YASAKLAR

Bunlar asla tüketilmemesi gerekenler. Kasıtlı olarak bağışıklık sistemini çökertmek için on yıllardır bozuma uğratıldılar.

-Un ve un içeren her şey (pasta, ekmek, makarna, bisküvi )
-Şeker (şeker içeren her şey) Dozunda meyve ve kurutulmuş meyveler tüketilebilir.
-Pirinç, mısır, bulgur (GDO’ları tamamen değiştirildiği için), sadece siyez bulguru tüketilebilir.
-Nescafe, kahve, kola, kafein içeren her şey.
-Paketlenmiş gıdaların tümü.
-İnek ürünleri (eti, sütü, peyniri, yoğurdu) İnek yerine koyun ve keçi ürünleri tüketilmeli
-Florürlü diş macunu (pineal bezi yani üçüncü gözü tortulaştırdığı ve itaat etmeyi kolaylaştırdığı için).
-Tavuk (kromozomları değiştirilip, insanların ürettiği yeni yaratıklar oldukları için). Çok uzun yıllardır, köyde, evde kendiniz yetiştiriyorsanız onlar elbette tüketilebilir.
-Yumurta: Sadece 0 numaralı yumurtalar tüketilmeli, 1-2-3 numaralı yumurtalar asla! Numaralar yumurtaların üzerinde basılı oluyorlar.
-Tuz: Sadece eski tip kaya tuzu ve himalaya tuzu tüketilmelidir.

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİRMEK İÇİN
-Gümüş suyu, bentonit, kefir olmazsa olmaz.

-Çinko, C vitamini, K ve D vitamini bir arada, omega 3

-Ekinezya, kuşburnu, hibiskus karışımı kaynamış suda 5 dakika demlenip, günlük 1 ya da 2 bardak tüketilmelidir.

-Ev tarhanası

-Çörek otu yağı ( her sabah 1 tatlı kaşığı aç karına)

-Zerdeçal, tarçın, zencefil, Hindistan cevizi yağı eşit oranda karıştırılıp, her gün bir tatlı kaşığı çörek otu yağından hemen sonra alınmalıdır.

-Evde yapılmış elma sirkesi her gün iki öğün arasında 1 yemek kaşığı alınmalıdır ve elma sirkesi ile hazırlanan turşular sıklıkla tüketilmelidir.

-kekik, zencefil, zerdeçal, çörek otu, karabiber, sumak gibi baharatları kahvaltıda, salatada, çorbada ve mümkünse her yemeğin üzerine dökerek bolca tüketmeli ve bunlara bir ömür alışmalıyız.

-3 nolu shüssler tuzu, özellikle bu ve bundan sonraki pandemiler sırasında olmazsa olmazımız.

-Koyu yeşil sebzeler mümkünse çiğ olarak ve bolca tüketilmelidir.

– Hem beden hem de zihin alkalileştirilmeli, bunun için de beden ve zihin detoxu alışkanlık haline getirilmelidir.

HER GÜN YAPILMASI GEREKENLER
-Sabah kahvaltıdan yarım saat önce;

-1 yemek kaşığı evde yapılmış elma sirkesi

-1 tatlı kaşığı çörek otu yağı.

-1 su bardağı evde yapılmış kefir ( kefir keçi ya da koyun sütünden yapılmalıdır ve yaparken tahta kaşık kullanılmalıdır).

Sabah kahvaltıdan yarım saat sonra:

-Schüssler tuzu 3 numara (mümkün olduğunca dil altında bekletilerek damla damla yutulmalıdır.)

Akşam yatmadan önce:

-Bentonit: 2 yemek kaşığı içilmelidir. Ama bentonit ve gümüş suyu alınmadan bir saat önce yemek ve içmek sonlandırılmalıdır. Çünkü bunların emilimleri ağızda ve yemek borusunda başlar. (Bentonit ile ağır metal, radyasyon ve toksinlerden arının)

-Gümüş suyu ( çay bardağının 1/3 kadar ağzınıza alınıp 3-4 dakika kadar gargara yapılıp ağızda bekletildikten sonra, damla, damla ve yavaş yavaş yutulmalıdır.( Gümüş suyu bir sihirdir ve özellikle ikinci beyin olan bağırsak floranızı düzenler.)

Önemli Not:
El ve vücut temizliği için gerçek zeytinyağlı veya bıttım sabunu gibi defne sabunu gibi katı sabunlara geçin, vücut jeli veya likit sabunları unutun. Hatta mümkün olduğunca şampuanların yerine bunları koyun.

DOĞAL TAŞLARIN MUCİZELERİNİ KULLANIN
Taşlar milyonlarca yıllık bilgiyi saklarlar. Onların bilgeliğini tedavi ve bağışıklık sistemini güçlendirmek için kullanmalıyız. Organize aklın bilip de kullandığı tüm bu metotları bizim de kullanmamızın zamanı geldi de geçiyor bence. Bunlardan en acilleri:

-Kehribar taşlı kolye ya da bilezik kullanılmalı. (bağışıklık sistemini güçlendirmek için).
– Clear quartz, sürahilerin içine atılmalı ve su canlandırılmalıdır. (Kaynak suyu yada nehir suyu içemediğimiz sürece, beklemiş ve her çeşit petlerdeki suyun cansız olması nedeniyle içtiğimiz su, hücre sıvısının işine yaramaz.)

ORTAMI TEMİZLEMEK VE ARINDIRMAK İÇİN
-Defne ve kekik yapraklarını tütsü gibi yakarak, kuytu köşe bütün ortamı temizleyin.
Ya da tütsü olarak paolo santo da kullanabilirsiniz.

DEODORANT YERİNE VE GÜZEL KOKU İÇİN
-Lavanta yağı, Sandal ağacı yağı, bergamot yağı kullanılabilir. Alüminyum içerikli hazır deodorant ve parfümler yerine doğal yağlar ve koku giderici olarak yeşim taşı kullanılmalıdır.

Son olarak da sevgili Behsat Şahbaz’ın ilk kaşıktan itibaren bağışıklık sisteminizin nasıl harekete geçtiğini hayretle izleyeceksiniz dediği sihirli formülünü ve hatta gençlik iksirini; onunda izni ve arzusuyla size hediye etmek istiyorum.

-100 ml keten tohumu yağı

-2 tane soyulmuş limon

-1 Diş sarımsak

Hepsini rondodan geçirip bir cam kavanoza boşaltın. Üstüne yarım kilo kadar güvenilir bal ekleyin ve iyice karıştırın. Günde 3 defa, her öğünden yarım saat önce, birer yemek kaşığı için. Bunu yıl sonuna kadar bıkmadan yapın ki, bu ve bundan sonraki virüslere hazır olun! Korkularınızın yok olduğunu, gücünüzün arttığını, cesaret ve metanet kazandığınızı gördüğünüzde şaşırmayın!..

Enerjinizi yükseltin ki! 57 hertzde titreşen virüsün rezonansı sizin rezonansınızın çok altında kalsın!..

Haydi 200 hertz’in üstüne çıkalım!

SIR BU İŞTE….

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorumlar

Adile ÇAKA   -  Bağlantı 4 Mart 2022, 13:59

Tüm bu çok kıymetli bilgilendirmeler ve sondaki sır için sonsuz teşekkürler!

Hatice ergin   -  Bağlantı 1 Haziran 2021, 01:05

Mrb. Sizi yeni tanıdım. Ve yazılarınız tamda ilgimi öeken konular. Hap bilgiler başlığındaki clear quartz taşını nerden temin edebilirim diye soracaktın. İnternette baktım ama hangisi güvenilir site doğru taşımı satıyolar? Bilemediğim için size danış

Yurdagül doğramacı   -  Bağlantı 21 Nisan 2020, 09:55

Çok güzel bildiler için teşekkür ederim.

Asi   -  Bağlantı 20 Nisan 2020, 20:08

Torbacı kim

Muharrem Apa   -  Bağlantı 20 Nisan 2020, 11:53

Gerçekten müthiş bir yazı Kaleme almışsınız.
Bence insanların gözünü açıp bu yazdıklarınızı rehber edinmesi gerekir.

ERDAL DOĞAN   -  Bağlantı 20 Nisan 2020, 10:09

harikasınız yine beğenerek okuduk

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı