REKLAMI GEÇ

KÜRESEL EŞKİYALIK

25 Mart 2019 Pazartesi

Eskiden dünya insanlığına gizli gizli yapılan saldırı ve müdahaleler, artık açıkça ve ortalıkta yapılıyor. Paranın gücü, din dahil, devletleri, iktidarları, gıda, ilaç ve tüm endüstrileri yönetiyor. 1307 yılında yeraltına çekilen Tapınak Şövalyeleri ve küresel elitler, son 200 yıldır dünya kaynaklarının %99 unu paylaşan bu yüzde birlik kesim, bu küresel eşkiyalar kendi aralarında da bölünmeye ve gruplaşmaya başladı.

“Kasıtlı olarak çıkardıkları 2008 kriziyle birlikte, sanki “gittigidiyor.com” da satıyor gibi, uydurulmuş bir dolar operasyonunu dünya insanlığına satıyorlar” diyen sevgili Dr. Ramazan Kurtoğlu’na buradan teşekkür ediyorum. “Evanjelizm ve Tanrıyı Kıyamete Zorlamak ve Tapınak Şövalyeleri ve Nöro Mesih” kitaplarının yazarı Kurtoğlu’nu okumanızı ve takip etmenizi şiddetle öneriyorum; ki bunca araştırmacılığıma rağmen, sudan çıkmış balık gibi hissediyorum kendimi.

Bu küresel eşkiyaların bir grubu gelecek 15-20 yıl içinde dünya nüfusunu 500 milyona indirmek için, suni depremler ve doğal felaketler oluşturmaktan yana iken, diğer bir kısmı reçeteli ilaçlarla, GDO’lu gıdalarla ve suyla bitirmeye çalışıyorlar insanoğlunu.

“Kedi fare yakalıyorsa, renginin önemi yoktur” diye dayatılan, neo-liberalizm ve kapitalizmle, önce gezegenin ekolojisini bozup toprağı; sonra buğdayı bitirdiler, ekmekle, suyla en temel besinlerle, ve yanı sıra reçeteli ilaçlarla öldürmeye başladılar insanları.

Sanki ekolojik bir kıyametin habercisi gibi, bu Kuran’da ” Onlar yaratılışı bozarlar” diye anlatılır. Yakın zamanda çıkaracakları gıda, su ve ilaçlar için yapılacak olan Bio-politik savaşlarla birlikte, nöro-politik savaşlara da hazırlanıyorlar.

Aslında Albert Pike’ın 1776’da, 3. dünya savaşı müslümanlar ve siyonizm arasında başlayıp, sonra tüm dünyayı saracak dediği savaş, çoktan başladı bile. Kendini tanrı ilan eden batının bu karanlık güçleri, doğaya egemen olmak ve dedikleri gibi dünyanın düzenini değiştirmek üzereler.

Ramazan Kurtoğlu’nun ifadesi ile yaratılışı değiştirerek, tohumla ve DNA ile oynayarak, tanrıyı kıyamete zorlamak bu. Ne gezegen ne de insan umurlarında değil. Bu küreselci ve anti-hümanist gayrimeşru diretmelerle, acımasız sistemlere karşı direnebilmek mümkün mü?

Şeytani sistemin, yani Deccali sistemin en büyük tekniği, insanların psikolojisini bozarak onları etkisiz hale getirmek. Umutsuzluğa kapılmak ve psikolojimizi bozmak onların işini kolaylaştıracaktır. Bu öyle büyük bir oyun ki, herkesi içine çekebilir, belki de bunları yazdığım için ben bile oyunlarının bir parçası oluyorumdur.

Geçenlerde, sıkı takipçilerimden olan sevgili dostlarımdan birisi, bir eleştiride bulundu. Hep optimist ve kişisel gelişim yazıları yazıyorken, bir anda tarzımı değiştirdiğimi ve daha pesimist ve karamsar yazılar yazmaya başladığımı söyledi. ” Aslında, öyle değil. Hala kişisel anlamda iyi düşünmenin ve güzel düşüncenin her tür enerjiyi değiştireceğini biliyorum. Sadece bilmek ve farkında olmak adına, tuzaklara karşı uyanık olmak adına bunları da yazmak zorundayım” dedim. Ki bir ayette; “Allah, en büyük oyun bozucudur” der.

Nerede kalmıştık?
Rockefeller’ların en büyük destekçisi olan ve onların gücüyle iktidarın başına geçen, Başkan Kissenger: ” Petrol ile hükümetleri, para ile devletleri, gıda ile insanları kontrol edersiniz.” Derken, Hibrit Tohumları Vakfı’nı kurmuş, “Kıyamet Ambarı”nın da habercisi olmuştur.

“F 16 olmadan MC Donalds olmaz, dolar olmadan ikisi de olmaz” diyen para babaları, Wall Street’ciler, yeni kurmaya çalıştıkları dünya düzeninde, artık dünya dolar reservini kontrol altında tutamayacaklarını bildikleri için, İMF’yi dünya bankası yapmaya ve bir kripto para ile parayı madde olmaktan çıkarmaya çalışıyorlar. Kredi kartlarımızın karşılığında bugün için para çekebiliyor, paraya dokunabiliyor bile olsak, çok yakın zamanda bunu yapamıyor halde olacağız.

“Atina ve Kıbrıs Rum Kesimi’nde start verdikleri, G 7 üzerinden, şok doktrini ile, küresel bir şokla, bütün dünyada aynı anda uygulamaya koyacakları bir para operasyonuna hazırlanıyorlar” diyen Ramazan Kurtoğlu: “İstiklal savaşını altınlarla kazandık!” diyor ve ilave ediyor: ” Dolar ve Euro yerine, altın toplayın, altın alın!”…

Karanlık güçlerin ” Şok doktrinlerine” ve ” Küresel şoklar” a hazır olun! “İkiz kuleler” gibi kendileri yazıp, kendilerinin oynadığı, arkasından kendilerinin batırıp çıkardıkları ekonomik krizler sadece küçük bir deneme idi…    Bundan sonraki oyunlarının yanında, 2001 krizi çocuk oyuncağı gibi kalabilir…

 

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorumlar

Adile ÇAKA   -  Bağlantı 16 Mart 2022, 15:02

+ ve -‘yi aynı ân’da harmanlayabilenin ahenginin adı denge sanırım ve uyanmak için bu muazzam bir güç;her yazınız ayrı bir farkındalık kapısı açıyor,sonsuz teşekkürler!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı