REKLAMI GEÇ

1983 yılında Denizli’nin Acıpayam ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve ortaöğretimini Acıpayam’da tamamladı. Üniversite eğitimi, ilk olarak Hacettepe Üniversitesi Muhasebe bölümü, ikinci olarak Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümünü tamamladı.

Üniversite öğrenciliğinde uzun yıllar sivil toplum kuruluşunda gençlik platformu liderliği görevini üstlendi. Ankara Denizlim Kültür Ve Dayanışma Derneğinin kurucuları arasında yer alıp, halen başkan yardımcılığı görevini yürütmektedir. Öğrencilik yıllarında bir çok uluslar arası projede görev almıştır. Halen Denizlim Derneği çatısı altında gönüllü Halkoyunları (Zeybek) hocalığını devam ettirmektedir.

Uzun yıllar uluslar arası finans şirketlerinde analistlik, baş analistlik ve koordinatörlük görevlerinde bulunmuştur. Şuan Ankara’nın en köklü gruplarından Birlik Grup bünyesinde İş Geliştirme Direktörlüğünü ve İşletme Müdürü görevlerini icra etmektedir.

Küresel piyasalar ve Türkiye ekonomisi hakkında birçok makale, süreli analizler ve değerlendirmeler kaleme almış, yazıları çeşitli ekonomi dergilerinde ve internet sitelerinde yayınlanmıştır. Televizyon kanallarında ekonomi yorumcusu olarak yer almıştır.

Evli ve bir kız çocuğu babası olan Mustafa KEYSAN, yaşamını Ankara’da devam ettirmektedir.

Yazarın Tüm Yazıları