REKLAMI GEÇ

AK Parti’li Yavuz, partisinin Denizli İstişare Toplantısı’na katıldı

5 Mart 2022 Cumartesi

AK Parti Denizli İl Başkanlığında düzenlenen AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı İl İstişare Toplantısı’na AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Seçim ve Koordinasyon Merkezi Başkanı Harun Tüfekçi, Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Serpil Kavrak, Kadın Kolları Seçim İşleri Birim Başkanı Sibel Söylemez ile İl Başkanı Yücel Güngör de katıldı.

15 Temmuz darbe girişimini bir belediye başkanının evinde televizyondan izleyen Kılıçdaroğlu’nun darbe girişimine kendisinin de karşı çıktığını açıkladığını anlatan Yavuz, “Ama son zamanlarda çok gür bir edayla, ‘Biz iktidara gelir gelmez KHK ile ihraç edilenleri geri alacağız’ dedi. Adeta FETÖ’den ihraç edilenleri geri alacak ve olayın merkezine yerleştirecek. Bu istismar değil mi? Nasıl darbe karşıtısın sen” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş’ın tutukluluklarını sorguladığını anlatan Yavuz, “Halbuki Kavala, hem Gezi olaylarının hem de 15 Temmuz sürecinin en temel aktörlerinden birisi. ‘Orada ne işi var?’ derken onları hiç hatırlamıyor. ‘Selahattin Demirtaş’ın içerde ne işi var’ derken 6-8 Ekim olaylarından, Yasin Börü’den bahsetmiyor” diye konuştu.

CHP’nin AK Parti kurulduktan sonra 15 seçimdir sandıkta başarısız olduğunu, partisinin gelecek seçimlerde de zafere ulaşacağını savunan Yavuz, 6 siyasi parti liderinin Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem çalışmasını eleştirdi.

Yavuz, “Bu millet bütün olup bitenleri izliyor. Bir masa kuruyorlar. HDP var orada, masanın ayağı mı yoksa kendisi mi? Ama orada başka şeyler de var. Mesela FETÖ’nün ruhu da orada. Sen eğer ‘ihraç edilen FETÖ’cüleri tekrar alacağım’ diyorsan onunla iş tutmaya çoktan başladın demektir. O gerekçeyle söylüyorum. Sen eğer Selahattin Demirtaş’ı içeriden kurtarmaya çalışırken 6-8 Ekim olaylarından bahsetmiyorsan çoktan HDP’yi ve onun ötesindeki unsurları da oraya davet ettin, orada hazır bulunduruyorsun demektir. Dolayısıyla o masayı konuşmaya gerek yok bile” dedi.DENİZLİ (AA)

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorumlar

Selçuk   -  Bağlantı 6 Mart 2022, 11:16

Muhalefet hiç bu kadar şanslı olmamıştır herhalde adamların seçime gittikleri kadrolara bakın nimet gibi

MİLLET İTTİFAKI   -  Bağlantı 5 Mart 2022, 23:41

İstanbul’da dersinizi almadınız sanırım?
gümbür gümbür geliyor millet ittifakı.sandığa gömüleceksiniz.millet burnundan soluyor!
demirtaş hapiste olmamalı deyince hdp’li olunmaz!
kavala serbest kalmalı deyince terörist olunmaz!

Deniz güleç   -  Bağlantı 5 Mart 2022, 23:27

Hiç bişey olmasa bile bişey olmuş buna

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı