REKLAMI GEÇ

Başkan Şevik, eğitim öğretime başlayan okulları ziyaret etti

6 Eylül 2021 Pazartesi

Türkiye genelinde olduğu gibi Buldan’da da 2021-2021 eğitim öğretim yılının ilk ders zili çaldı.  -19 vakasının görülmesinin üzerinden geçen 1,5 yılın ardından tam zamanlı yüz yüze eğitime başlayan okulları ziyaret eden Buldan Belediye Başkan Mustafa Şevik,  öğretmen, öğrenci ve velilerin yeni eğitim öğretim yılını kutladı.

Güngör Cerit Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Ahmet Nadir Özlen İlkokulu ile Yusuf Gökçe Zafer İlkokulunu ziyaret eden Başkan Şevik, okul müdürleri, idareci ve öğretmenlerle uzun süre sohbet etti.  Sınıfları gezen Başkan Şevik, öğrencilere kırtasiye malzemelerinden oluşan hediye paketleri dağıttı.  Ardından Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Çapacıoğlu ile Milli Eğitim İlçe Müdürü Ömer Kölemen’i ziyaret ederek yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dileyen Başkan Şevik, “ Uzun bir süre kapalı kalan okullarımızda yeniden yüz yüze eğitim başlaması bizleri sevindirdi. 2021 – 2022 Eğitim ve Öğretim Yılının hem öğrencilerimize, hem velilerimize hem de eğitim camiasına hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Eğitim camiasının her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Şevik, “Belediyemizin imkanları doğrultusunda okullarımızın ihtiyaçlarını gidermeye, eğitime destek olmaya çalıştık. Bundan sonrada destek olacağız” diye konuştu.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Çapacıoğlu, Başkan Şevik’e kursiyerlerin el emeği göz nuru işlemesi havlu hediye ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı