REKLAMI GEÇ

Denizli’de hafta sonu yağışlı geçecek

Denizli’de hafta sonu yağışlı geçecek

Denizli’de Mayıs ayıyla birlikte başlayan yağışlar devam ediyor. Meteoroloji’ye göre, Denizli ve çevresinde 10, 11 ve 12 günleri sağanak yağış bekleniyor.

Engin Ünal / DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2014 Cumartesi, 09:46

Üreticileri “kuraklık tehlikesi” kapıda endişesiyle karşı karşıya bırakan Mart ve Nisan aylarının ardından, Mayıs ile birlikte beklenen yağış geldi. Toprağı suyla buluşturan bahar yağmurları, üreticileri biraz olsun rahatlattı.

Bu arada, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, birçok ilde olduğu gibi, denizli’de de kuvvetli yağış bekleniyor. Tahminlere göre, Denizli ve çevresi bugün gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Hava sıcaklığının en düşük 9, en yüksek 18 derece olacağı tahmin ediliyor.

11 Mayıs Pazar günü de Denizli’de gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava etkili olacak. Hava sıcaklığının en düşük 11, en yüksek 20 derece olması bekleniyor.

Yağışlılar 12 Mayıs Pazartesi günü de devam edecek. Bölgede sağanak yağış beklenirken, hava sıcaklığı en düşük 10, en yüksek 22 derece olacak.

13 Mayıs Salı yağışlı hava bir günlüğüne ara verecek ve güneş yüzünü gösterecek. Az bulutlu bir gün geçirecek Denizli’de sıcaklığı en düşük 12, en yüksek 26 derece olması bekleniyor.

14 Mayıs Çarşamba günü ise yer yer sağanak yağışlı bir hava hakim olacak. Sıcaklık ise artacak. Denizli’de en düşük sıcaklık 13, en yüksek 30 derece olarak tahmin ediliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı