REKLAMI GEÇ

KUPAKOLİK PEV POTANIN ŞAMPİYONU

KUPAKOLİK PEV POTANIN ŞAMPİYONU

Okul Sporları Basketbol müsabakalarında dörtlü finalde tüm rakiplerini yenen PEV Koleji kupanın sahibi oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Şubat 2015 Cuma, 11:49

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinesinde gerçekleştirilen okul sporları basketbol müsabakalarında sona gelindi. 19 takımın yarıştığı basketbolda PEV Koleji geçen yıl olduğu gibi bu yıl da şampiyonluk ipini göğüsledi.

Normal sezonda yenilgi almayan PEV Koleji dörtlü finalde de tüm rakiplerini yenmesini bildi. Önce Özel Servergazi Ortaokulu’nu geçen PEV Koleji, ardından Basma Sanayi Ortaoukulu ve Abalıoğlu Yem Sanayi Ortaokulu’nu da yenerek kupanın sahibi oldu.
Şampiyonluk  sonrasında düzenlenen törende şampiyonluk kupasını ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’ndan alan öğrencilerin sevinçleri görülmeye değerdi. PEV Koleji, elde ettiği bu başarı ile 17-19 Martta Antalya’da yapılacak olan bölge şampiyonasında Denizli’yi  temsil edeceği öğrenildi. Elde ettikleri bu başarıyı değerlendiren PEV’in basket koçları, öğrencilerin akademik başarı ile spor başarılarının birlikte yürütülmesi adına çok emek verdiklerini ve şampiyon olduklarını belirttiler. Sonrasında, kendilerine destek veren okul yetkililerine velilere ve şampiyonluğu yaşatan öğrencilerine teşekkürlerini sundular.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı