REKLAMI GEÇ

Gazeteciler Cemiyeti ile DTO arasında protokol imzalandı

Gazeteciler Cemiyeti ile DTO arasında protokol imzalandı

Denizli Gazeteciler Cemiyeti ile Ticaret Odası arasında “Enflasyonla Topyekûn Mücadele Kampanyası” kapsamında destek protokolü imzalandı. Protokolü Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ile Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan imzaladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Aralık 2018 Pazartesi, 17:44

Geçtiğimiz günlerde YENİMEDYADER kampanyaya destek vermiş ve Ticaret Odası ile protokol imzalamıştı. Aynı şekilde şimdi de medya kuruluşları ile reklam ajanlarını temsilen Denizli Gazeteciler Cemiyeti, Ticaret Odasıyla protokol imzaladı. İmzalanan Protokol gereği basın yayın kuruluşları ve reklam ajansları kampanyaya katılan işletmelere verdikleri destek kadar tanıtım reklamlarında indirim uygulayacak.

Gazeteciler Cemiyeti ile Ticaret Odası arasında imzalanan protokolle, Denizli’deki tüm basın yayın ve reklam ajanları “Enflasyonla Topyekûn Mücadele Kampanyası”na destek vermiş olurken, imza töreninde ekonomik anlamda içinde bulunulan zor dönemde gösterilen dayanışma örneğine dikkat çekildi.

“DTO, HER ZAMAN BASININ AYNINDA OLDU”
Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı yaptığı konuşmasında, DTO ile basın yayın kuruluşları arasındaki dayanışmanın önemine dikkat çekti. Boyacı, “Bu anlaşmayı daha önce Yenimedyader de imzalamıştı. Cemiyet üyesi kuruluşlardan gelen yoğun talep üzerine ve Denizli Ticaret Odası Başkanımızın olumlu yaklaşımıyla, Enflasyonla Mücadele Kampanyası’na bizler de katılma kararı aldık. Denizli Gazeteciler Cemiyeti olarak, cemiyetimize üye kuruluşlar, radyolar, televizyonlar, gazeteler ve internet siteleri, TOBB’un başlattığı Denizli ticaret Odası’nın yoğun bir çalışma ve etkili bir şekilde sürdürdüğü bu kampanyada yer alacaklar. Şunu da belirtmek isterim ki; ağustos ayında başlayıp dış kaynaklı bir dalgadan ekonomimiz etkilendi. Bu tür durumlarda indirim kampanyaları yapılmasının yanı sıra tanıtımın öneminin arttığını unutmamalıyız. Her ne kadar kampanya düzenlense ve indirimler yapılsa da, bunu duyurmamız, halkımıza anlatmamız gerekiyor. Bu anlamda, basının rolü çok büyük” dedi.

“DENİZLİ BASINI TOPYEKÛN DESTEK VERDİ”
Yeni imzalanan protokollerle birlikte Denizli’nin kampanyanın ruhuna uygun hareket ettiğini söyleyen Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ise yaptığı konuşmada, “Her zaman olduğu gibi bugün de Denizli medyamız, elini taşın altına koyarak, ‘Enflasyonla topyekûn mücadelede ben de varım!’ diyerek, kampanyamıza destek vermiştir. Denizli medyasının temel taşları sağlam… Yayınları içerikli ve kaliteli; sesi gür, kalemi etkili, yayın alanı geniş! Sizin de bizim gibi, önemli bir sosyal sorumluluğunuz var. Her biriniz, aynı zamanda Denizli Ticaret Odamızın da üyesi… Ortak paydamız olan Denizlimiz için bir arada çalışmanın mutluluğunu taşıyoruz. Enflasyonla topyekûn mücadele için bugün burada atacağımız imza, üyelerimiz ve sizler için, hayırlı ve uğurlu olsun. Basını, hep önemsedik ve destekledik… Bugün de güzel bir destek ve iş birliği için burada toplanmış bulunuyoruz” diye konuştu.

Ayrıca kampanyanın olumlu etkisini ziyaretlerde karşılarına çıktığını bunun da memnun edici bir durum olduğunun da altını çizen Erdoğan, “Bu protokolle, Denizli’mizdeki gazete, radyo, televizyon, dergi ve internet sitelerinin yer aldığı tüm basın yayın kuruluşları ile tanıtım, reklam ve organizasyon ajansları, kampanyanın ruhuna da uygun olarak topyekûn bir halde, TOBB’un da desteklediği Enflasyonla Topyekûn Mücadele Kampanyamıza katılıyorlar. Enflasyonla Topyekûn Mücadele Kampanyamızda yer alan Denizli Ticaret Odası üyelerinin kampanyaya dair reklamlarında, üyelerimize yaptıkları indirim kadar indirim uygulayacaklar. İnanıyorum ki, önemli bir yol kat ettiğimiz kampanyamız, bu sayede yeni bir ivme kazanacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

 

dto-baskani

Uğur ERDOĞAN

Yönetim Kurulu Başkanı

Meclis

Salih SARIKAYA

Meclis Başkanı

İletişim Bilgileri

Yönetim Kurulu Başkanı 295 00 10
Meclis Başkanlığı 296 00 15
Genel Sekreter 295 00 20
Genel Sekreter Yardımcıları 295 00 21 295 00 22
Personel ve Yazı İşleri Müdürlüğü 295 00 24
Ticaret Sicil Müdürlüğü 295 00 30
Hesap İşleri Müdürlüğü 295 00 40
Oda Sicil Müdürlüğü 295 00 45
Araştırma Geliştirme Müdürlüğü 295 00 50
Dış Ticaret 296 00 55
Basın ve Halkla İlişkiler 295 00 70 295 00 71
Kurumsal İletişim ve Organizasyon 295 00 75
Ege Bilgi ve Yenilik Merkezi (EBIC-EGE) 295 00 80
Bilgi İşlem 295 00 95
Santral Telefon 295 00 00
Faks 295 00 90