REKLAMI GEÇ

Fotoğraf yarışmasının ödüller sahiplerini buldu

Fotoğraf yarışmasının ödüller sahiplerini buldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın ödül töreni ve sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Serginin açılışını yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Geleceğe iz bırakıyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Aralık 2015 Cumartesi, 14:26

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Fotoğraf Sanatı Derneği (DEFSAD) işbirliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen “Denizli’de Yaşam” konulu Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın ödül töreni ve sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda düzenlenen törene, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, DEFSAD Başkanı Mehmet Çakır, sanatseverler ve çok sayıda davetli katıldı.

DEFSAD Başkanı Mehmet Çakır, Denizli Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa düzenledikleri yarışmaya yoğun ilgi olduğunu, binlerce eserin kendilerine ulaştığını, üç ayrı kategoride değerlendirilen eserlerin çok başarılı olduğunu söyledi.

fotograf_yarismasi_odul_toreni-ic1

Yarışma ile Denizli’nin güzelliklerini kalıcı hale getirdiklerini vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Denizli’nin bu güzelliklerinden birer kare geleceğimize aktarabilir miyiz? Denizlimizin görünmeyen değerlerini, farkına varamadığımız güzellikleri ortaya çıkarıp insanlarımıza, Türkiye’ye ve dünyaya sunabilir miyiz düşüncesi ile böyle bir yarışma düzenlemek istedik. Kırsal, kentsel ve doğa olmak üzere 3 ayrı kategoride Denizli’mizin fotoğrafları var. İnşallah bu güzellikleri kalıcı hale getireceğiz. Geleceğe iz bırakıyoruz” dedi.

fotograf_yarismasi_odul_toreni-ic2

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. “Doğa” kategorisinde birinciliği elde eden Fikret Yorgancıoğlu, ikinciliği kazanan İlknur Boy ve üçüncü olan Ali Aslan, “Kentsel” kategorinin birincisi Emel Güley, ikincisi Çınar Yüksel ve üçüncüsü Hüseyin Bostancı ile “Kırsal” kategorinin birincisi Cihan Karaca, ikincisi Mehmet Müsebbih Ergin ve üçüncüsü Tuğba Candır’a ödülleri Zolan tarafından verildi. Bu kategorilerde 3’er eser mansiyon ve 64 adet eser de sergileme ödülü kazandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı