REKLAMI GEÇ

Nazilli’de yakalandı

Nazilli’de yakalandı

Ekonomi Bakanı Zeybekci’nin fabrikasını soyan zanlı Nazilli’de nefes kesen operasyonla yakalandı. Yakalanan şüphelinin tam anlamıyla bir suç makinası olduğu ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2016 Cuma, 00:56

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin memleketi Denizli’de faaliyet gösteren Turkuaz Tekstil’i Nisan ayının sonunda soyan zanlı, Aydın’ın Nazilli ilçesinde nefes kesen bir operasyonla yakalandı.

denizli-bakan-zeybekcinin-fabrikasindan-hirsizliga-5-gozalti-anons
Turkuaz Tekstil’in kasasını patlatarak, iddiaya göre bir miktar hediyelik altın, bir miktar  nakit ve banka güvenlik görevlisine ait ruhsatlı silahı çalan soyguncu, Nazilli Sanayi Sitesi’nde Aydın ve NazilliPolisinin ortak operasyonuyla yakalandı.

İHBAR DENİZLİ POLİSİNE YAPILDI
Edinilen bilgilere göre polis uzun süredir peşinde olduğu soyguncuya ilişkin yapılan bir ihbar sonrası Nazilli’ye yöneldi. Aydın polisi ile temasa geçen Denizli polisi, daha önceden kimliğini tespit ettiği fabrika soyguncusuna ilişkin bilgileri paylaştı. 

KAÇ FABRİKAYI SOYDU?
Zeybekci’nin fabrikasında gerçekleştirilen soygunla, Denizlili sanayicilerin son yıllardaki kabusu olan diğer soygunları karşılaştıran polis, yine edinilen bilgilere göre birçok benzerlik bulduğundan aynı kişi ya da kişilerce yapıldığı yönünde soruşturmasını derinleştirdi. Aralarında sabıkalı soyguncuların da bulunduğu birkaç şüpheli üzerinde duran polis, iddiaya göre bir ihbarla o şüphelilerden birinin soygunu gerçekleştirdiği ve Nazilli’de bulunduğu bilgisine ulaştı.

bakan-zeybekci-soygunu-za-

ÇEYREK ASIRLIK ARAÇLA YAKALANDI
Denizli’de son yıllarda gerçekleştirilen Bakan Zeybekci’nin fabrikası dahil birçok fabrika soygununda  yüz binlerce lira değerinde vurgun yapan hırsızlık şüphelisi, Nazilli’de neredeyse çeyrek asırlık bir otomobili araç muayene istasyonuna vize için götürürken takibe alındı. Muayeneden geçemeyen aracındaki eksikleri yaptırmak için Nazilli Sanayi Sitesi’ne geçen şüpheli burada Nazilli ve Denizli polisinin ortak operasyonuyla gözaltına alındı.

SUÇ MAKİNASI ÇIKTI
Kimlik ve parmak izi tespitiyle 50 yaşındaki Nusrettin A. olduğu ortaya çıkan zanlının hakkında kesinleşmiş 40 yıl hapsi olduğu da öğrenildi. Hırsızlık, gasp ve yağma gibi toplam 22 suçtan aranan Nusrettin A. yine iddiaya göre Aydın’daki ilk sorgusunda Bakan Zeybekci’nin fabrikasını soygununa karıştığını itiraf etti.

GECE YARISI DENİZLİ’YE GETİRİLDİ
4 yıldır arandığı öğrenilen Nusrettin A. Aydın’daki ilk sorgusunun ardından Denizli Polisi tarafından gece yarısı Denizli’ye getirildi. Gözaltına alınan Nusrettin A.nın Denizli Emniyet Müdürlüğü binasındaki sorgusu sürüyor.

Yorumlar

Hasan Doğru   -  Bağlantı 27 Mayıs 2016, 08:15

Mağdur Bakan olunca hırsız hemen yakalanır. Sıradan vadandaş olunca kimse kılını kıpırdatmaz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı