REKLAMI GEÇ

2023 DENİZLİ

8 Kasım 2013 Cuma

Denizli Anadolu Zevce Lisesi öğrencileri erkek öğretmen istemedikleri gerekçesiyle okul bahçesinde eylem yaptı. Fotoğraflarını çeken bir erkek muhabirin bazı eylemciler tarafından tartaklandığı eyleme, Denizli Emniyet Müdürlüğü Kadın Polis Timi müdahale etti….

Pamukkale Üniversitesi Kız Enstitüsü’nde okuyan iki öğrencinin tuvalette türbanlarını çıkarttıkları gerekçesiyle soruşturma geçirdiği ileri sürüldü. PAÜ Haremlik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Hüsniye Bağcı iddiaları yalanladı.

Öte yandan PAÜ Senatosu temeli rektörlüğü döneminde atılan Ege’nin en büyük külliyesinin adının Prof. Dr. Hüseyin Bağcı Külliyesi olarak değiştirileceğini söyledi. Önümüzdeki hafta yapılacak törenlere, Formula 1 İstanbul Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’nın da katılması bekleniyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüslerin kadın erkek otobüsleri olarak ayrı hizmet vereceğini açıkladı. Başkan, acilen alınması gereken 30 metrobüs için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek(Bakınız hala başkan) ile temas halinde olduklarını söyledi.

CHP, yaklaşan yerel seçimleri kazanacağı iddiasında bulundu. Yapılan yazılı açıklamada büyükşehir adayı arayışlarının sürdüğü de belirtildi.

Bir grup Ak Partili, Çınar Meydanı’nda toplanıp Nihat Zeybekci’yi Belediye Başkanı görmek istediklerini söyledi. Grup adına açıklama yapan sözcü, “Nihat Başkan 2010’da gazetecilere 2023’te de belediye başkanı olmak istediğini söylemişti. Partililer olarak onu Ankara’da değil Denizli Belediyesi’nde görmek istiyoruz” dedi…

Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’ye 415. Ziyareti için hazırlıklar sürüyor. Başkan Erdoğan’ın konaklaması için Polisevi’nin bahçesinde özel bir konut inşa edildiği öğrenildi.

DGC Onursal Başkanı Bülent Öztürk’ün Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun genel sekreteri olacağı iddia edildi.

Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Bağbaşı’ndaki bir müstakil binanın bahçesine gömülmüş Atatürk büstü buldu. Büstün büsbütün Etnografya müzesinden çalınmış olacağı ihtimali üzerinde duruluyor.

İktidar Gazetesi’nin genel yayın müdürlüğü görevini 15 yılı aşkın süredir layıkıyla sürdüren usta gazeteci, köşe yazılarını kitaplaştıracağını duyurdu. Büyük usta, kitabın isminin Dil Yarası olacağını açıkladı…

Güney Ege Eyalet Valisi Şeyh Gıyasettin Bin Hasan Pamukkale’nin termal turizmde cazibe merkezi haline geleceğini söyledi… Vali Hasan’ın sözlerine katıldığını söyleyen Kültür ve Turizm İl Müdürü Mehmet Korkmaz, “Ekip olarak hazırız” dedi

Son haftalarda kötü performansıyla eleştiri konusu olan 3. Lig ekiplerinden Denizlispor Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada 28.4 Milyar Dolarlık borcun ödenmesi için Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden destek istediklerini duyurdu. Öte yandan kente önümüzdeki günlerde Gençlik ve Spor Bakanı Hakan Şükür’ün gelip Denizlispor kurmaylarıyla olağanüstü toplantı yapacağı duyuruldu.

Gülün, gülün…
Daha çok gülersiniz…

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorumlar

MEHMET KAYA   -  Bağlantı 12 Aralık 2013, 22:29

olmayacak şeyler değil… Akp 28 şubatın ürünüdür.! Alper bir hayli saçmalamış görünüyor..!!

alper   -  Bağlantı 9 Kasım 2013, 21:50

ooooo sadat bey medyumlukda varmış sizde.uyanın artık 28 şubat bitti.sizin döneminiz akp ile bitti.anca öle sağa sola saldırarak gazetecilik oyunu oynarsınız.malesef yeni osmanlı geliyor.ha birde çanakkale zaferinin kahramanlarının torunlarıız dersiniz ama o savaşlar imanla allah’a inanarak kazanıldı.siz asla onların torunları olmaya layık değilsiniz.ha 2023 de chp olmayacak siz olmayacaksınız…….siz sadece atatürkçüyüz diye bayrak sallamaya devam edin.her zamanki gibi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı