REKLAMI GEÇ

Vekil adayından ilkokul öğretmenine ziyaret

Vekil adayından ilkokul öğretmenine ziyaret

AK Parti milletvekili adayı Sema Ramazanoğlu, 81 yaşındaki ilkokul öğretmeni İbrahim Özkaya’yı ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ekim 2015 Pazar, 17:55

AK Parti milletvekili adayı Sema Ramazanoğlu, seçim çalışmalarından zaman ayırıp ilkokul öğretmenine bir ziyaret gerçekleştirdi. 1966-1971 yılları arasında İstiklal İlkokulu’nda okuyan ve sınıf öğretmenliğini yapan İbrahim Özkaya’yı unutmayan Ramazanoğlu, öğretmenini evinde ziyaret etti.

sema-ramazanoglu-ic

Özkaya’nın elini öpüp hasret gideren Ramazanoğlu, o dönemde çekilen fotoğraflara bakarak hatıralarını yeniden canlandırdı. Özkaya, Ramazanoğlu’nu anlatırken, “Sınıfın en başarılı iki öğrencisinden biriydi. Sürekli derslerde yarışırdı. Diğer sınıfların da dersleri ile ilgilenirdi” ifadesini kullandı.

Sema Ramazanoğlu ise, ilkokul öğretmeni İbrahim Özkaya’yı ziyaret etmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “O yıllara geri döndüm. Biz İbrahim Hocamdan çok şey öğrendik. Öğretmenlik yaptığı zamanlarda gençti ve bize bazen ağabeylik de yapardı. Ufku geniş bir insandı. Onun sayesinde birçok yarışmaya girerek başarılı sonuçlar elde ettik. Türkiye çapındaki sınavlara girmemiz için bizim adımıza başvurular yapardı. Bornova Anadolu Lisesi’ni kazanmamda payı büyüktür. Gerek ahlakı gerekse davranışları ile tam bir örnek insandı. Bize pes etmemeyi ve hayata olumlu bakmayı öğretirdi” dedi.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı