REKLAMI GEÇ

Şevkan’a 2.7 milyon liralık taş ocağı sorusu

Şevkan’a 2.7 milyon liralık taş ocağı sorusu

Acıpayam Belediye Meclisi toplantısına taş ocağı alımı ve bununla ilgili verilen soru önergesi damgasını vurdu. AK Partili Meclis Üyesi Harun Reşit Kaya, meclis kararı olmadan taş ocağının neden alındığını sordu, Başkan Şevkan dosya ile cevap verileceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Aralık 2017 Pazar, 17:10

Acıpayam Belediye Meclisi’nin son toplantısı tartışmalı geçti. Hulusi Şevkan başkanlığında toplanan meclise AK Partili üye Harun Reşit Kaya’nın soru önergesi damga vurdu.

Meclis üyelerinin büyük çoğunluğunun karşı çıktığı Yeşildere’deki taş ocağının alınmasıyla ilgili soru önergesi veren Kaya, sıfırdan kurulacak bir taş ocağının yaklaşık 1 milyon liraya mal olurken, neden 2.7 milyon liraya alındığını sordu.

Taş ocağı alımıyla ilgili meclis kararının da bulunmadığını belirten Kaya, “8 Mayıs 2017 tarih ve 81 sayılı meclis kararında Abeltaş A.Ş.’a aktarılan 2 milyon 500 bin liranın taş ocağı alımı için değil kilitli taş döşeme ve malzeme alımı gibi kalemlerde kullanılmak üzere aktarılmasına rağmen niçin taş ocağı alındı? Bu para neden amacı dışında kullanıldı” dedi.

DOSYA İLE CEVAP VERECEK
Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, konuyla ilgili teknik ve idari araştırmanın ardından dosya hazırlanacağını ve tüm meclis üyelerine verileceğini açıkladı.

VALİLİK DEVREDE
2 milyon 700 bin liraya taş ocağı alınmasıyla ilgili Valiliğe de şikayet dilekçelerinin ulaştığı öğrenildi. Valiliğin de konuyla ilgili araştırma başlattığı öne sürüldü.

(Kaynak: Acıpayam Gazetesi)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı