REKLAMI GEÇ

Acıpayam Belediye Başkanı Şevkan ’15 gün sokağa çıkmayın’ çağrısı yaptı

Acıpayam Belediye Başkanı Şevkan ’15 gün sokağa çıkmayın’ çağrısı yaptı

Acıpayam’ın doktor Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, koronavirüste ikinci dalganın çok arttığına dikkat çekerek Acıpayamlılara “15 gün boyunca zorunlu olmadıkça evden çıkmayın” çağrısı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ekim 2020 Pazartesi, 15:07

Acıpayam belediye Başkanı Şevkan’ın sosyal medya hesaplarından yaptığı ve duyurmak için çaba harcadığı duyurusunda vaka sayılarının hızla arttığına dikkat çekti. Şevkan, “Haziran ayına kadar uygulanan sokağa çıkma yasakları ve alınan önlemler sayesinde biraz daha kontrol altına alınmıştı. Normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte birlikte kurallara uygun hareket edilmemesi sonucu vakalar hızla artmaya başladı” dedi.

Vatandaşları dikkatli olmaları için uyaran ve zorunlu olmadıkça sokağa çıkmamalarını isteyen Şevkan şunları söyledi:
“- Kalabalık ortamlarda mecbur olmadıkça evden çıkmayalım.
– Havaların soğuması ile birlikte vakalardaki artış maalesef çok korkutucu. Ben Acıpayamlı hemşehrilerimin kurallara uyacağını ve bu virüsten hep birlikte kurtularak tekrar mutlu günlerde bir arada olacağımıza inanıyorum.
– 15 gün boyunca lütfen tekrar kendimizi evimizde izole ederek çok zorunlu olmadıkça sokağa çıkmayalım.
– Anne baba ve çocuklarımızı düşünelim. Elbette esnaf ve sanatkarımızın zor durumda kalmasını istemiyoruz. Ama önce sağlığımız önemli. Bunun bilincinde olarak tedbirli bir şekilde tekrar işlerimize devam edelim.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı