REKLAMI GEÇ

Acıpayam’a ziraat fakültesi istedi

Acıpayam’a ziraat fakültesi istedi

Acıpayam Ticaret Odası Başkanı Mehmet Sürücüoğlu, Ankara’daki Ticaret ve Sanayi Şurası’nda ilçesinin istek ve sorunlarını dile getirdi.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 9 Ağustos 2014 Cumartesi, 09:24

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Ankara’da bu yıl 7’ncisi düzenlenen Ticaret ve Sanayi Şurası’na katılan Acıpayam Ticaret Odası Başkanı Mehmet Sürücüoğlu, ilçesinin isteklerini dile getirme fırsatı buldu.

İlçelerin sorun ve ihtiyaçlarının yer aldığı listeye Acıpayam’ın isteklerini de eklediklerini belirten Sürücüoğlu, ilçeye bir ziraat fakültesi kurulmasının önemini vurguladı. Sunulan dosyada Ege Bölgesi’ne yeni kurulması istenen fakültelerle ilgili bilgi bulunduğunu belirten Sürücüoğlu, “Soma ve Söke ile birlikte Acıpayam’ın da üniversite ihtiyacını dile getirdik. Tarım merkezi olan ilçemizde ziraat fakültesinin kurulmasını istiyoruz” dedi.

YOL SORUNU YİNE GÜNDEMDE
Sürücüoğlu Acıpayam – Gireniz – Dalaman ve Acıpayam – Çameli – Fethiye yollarının ile Yassıhüyük – Alaattin bölgesine organize sanayi bölgesi kurulmasıyla ilgili dosyalarını şuraya sunduğunu belirtti. Acıpayam’a yatırım ve hizmetlerin kazandırılması için gerekli çalışmaları yaptıklarını bkaydeden Mehmet Sürücüoğlu, önümüzdeki dönemlerde de müjdeli haberlerin olacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar

evren   -  Bağlantı 10 Ağustos 2014, 18:29

ziraat fak. açıp ne yapacaksın bi dünya işsiz ziraat müh. varken önce bu işsiz ziraat müh. çalışabileceği bir iş-alan-fırsat ver fakülte açmak mesele değil önemli olan istihdam olanağı sağlamak

hakan   -  Bağlantı 10 Ağustos 2014, 00:56

Sayın Başkanım,
Ne istediğini iyi tesbit et.Organize Sanayi Bölgesi kurarsan,Ziraat Fakültesinde uygulamalı tarım yapacak araziyi nerede bulacaksın?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı