REKLAMI GEÇ

Acıpayam’da kaza: 2 ölü 3 yaralı

Acıpayam’da kaza: 2 ölü 3 yaralı

Acıpayam’ın Akalan Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında biri 8 yaşında çocuk iki kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ekim 2014 Çarşamba, 09:32

Kaza, Acıpayam’ın Akalan Mahallesi’nin Sülümen Mevkii’nde meydana geldi. Kelekçi istikametine gitmekte olan Mevlüt Dinger’in (40) kullandığı 20 Y 0547 plakalı kamyonet, aynı istikameti giden Ahmet Korkmaz (31) yönetimindeki 20 FA 240 plakalı traktörün römorkuna çarptı.

Kazada traktör ve kamyonet savrularak, yolun dışına çıktı ve devrildi. Traktörde bulunanlardan sürücü Ahmet Korkmaz’ın eşi Emine Korkmaz (27) ile 8 yaşındaki oğlu Bekir Korkmaz olay yerinde can verdi. Traktör sürücüsü Ahmet Korkmaz ile Kamyonet Sürücüsü Mevlüt Dinger ve kamyonetteki yolculardan Süleyman Sözer (26) ise yaralandı.

Yaralılar, ilk olarak kaldırıldıkları Acıpayam Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Denizli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

ANNE, OĞUL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Kazada hayatını kaybeden Emine Korkmaz ile oğlu Bekir Korkmaz Acıpayam’a bağlı Hisar mahallesinde  Sarı Süleymaniye caminde kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı