REKLAMI GEÇ

Acıpayam’ın tarihini anlattı

Acıpayam’ın tarihini anlattı

Acıpayam ilçesinin tarihi ve kültürel dokusu, düzenlenen “Garbikaraağaç (Acıpayam) Tarihi ve Kültürü” konulu konferans ile Prof. Dr. Turgut Tok tarafından katılımcılara anlatıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Şubat 2017 Pazartesi, 13:19

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)
Acıpayam Belediyesi ve Acıpayam Dernekler Birliği’nin işbirliğinde Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda “Garbikaraağaç (Acıpayam) Tarihi ve Kültürü” konferansı düzenlendi. Konferansa CHP Denizli Milletvekilleri Melike Basmacı ve Kazım Arslan, Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Gökoğlan ile Acıpayamlı vatandaşlar katıldı.

Konferans öncesi salon girişinde Acıpayamlı fotoğraf sanatçılarının Acıpayam ile ilgili fotoğraflarından oluşan fotoğraf sergisinin açılışı yapılarak katılımcılar tarafından gezildi.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulisi Şevkan, 55 bin nüfusuyla Denizli’nin en büyük ilçelerinden olan Acıpayam’ın tarihsel geçmişinin en doğru şekilde öğrenilmesi gerektiğini ve bu sebeple bu konferansı düzenlediklerini söyledi.

Aslen Acıpayam’ın Karahöyükafşarı Mahallesi’nden olan Prof. Dr. Turgut Tok, “Garbikaraağaç (Acıpayam) Tarihi ve Kültürü” konulu konferansta ilçenin geçmişten bugüne tarihi süreçleri hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı