REKLAMI GEÇ

Engellileri askerlik heyecanı sardı

Engellileri askerlik heyecanı sardı

Acıpayam’da engelli vatandaşları askerlik heyecanı sardı. Onların heyecanına askerler için düzelenen geleneksel kına gecesine katılan Acıpayamlılar da ortak oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Mayıs 2015 Pazar, 10:05

Acıpayam’da bir grup engelli, 11 Mayıs’ta sembolik olarak vatani görevlerini yerine getirmeye hazırlanıyor. Bir günlüğüne de olsa asker kıyafeti giyip, hayallerini gerçekleştirmek isteyen engelliler için Acıpayam Engelliler Derneği, kına gecesi düzenlendi.

Etinliğe Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Acıpayam Garnizon Komutanı Yüzbaşı İsmail Güdül, Acıpayam Engelliler Derneği Başkanı Yıldıray Koşar, engellilerin aileleri ve atandaşlar katıldı.

Acıpayam Ganizon Komutanı Yüzbaşı İsmail Güdül, ilçeden bu yıl 16 engellinin 11 Mayıs’ta sembolik olarak askere alınacağını belirtti.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan da düzenlenen ekinlikte engellilerin askerlik heyecanına ortak olduklarını söyledi.

Acıpayam Engelliler Derneği Başkanı Yıldıray Koşar ise, bir günlüğüne ve sembolik de olsa bu heyecanı yaşayabilmenin farklı bir duygu yaşattığını ifade etti.

Kaynak: Acıpayam Gazetesi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı