REKLAMI GEÇ

Eski hastane müdürü, hastanenin çatısından atlamak istedi

Eski hastane müdürü, hastanenin çatısından atlamak istedi

Acıpayam Devlet Hastanesinde yaklaşık 7 yıl hastane müdürü olarak görev yapan 49 yaşındaki Ahmet Y., İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kendisine mobing uygulandığı iddiasıyla hastanenin çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Temmuz 2020 Çarşamba, 09:47

Acıpayam Gazetesi’nin haberine göre, hastanede daha önce 7 yıl görev yapan Ahmet Y.’nin çatıya çıktığını görenler durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Ahmet Y.’nin atlama ihtimaline karşı zemine hava yastığı kurdu.
Hastane yetkilileri, psikologlar ve polis ekiplerinin yoğun çabası sonucu Ahmet Y., ikna edilerek bulunduğu yerden indirildi.
Ahmet Y., Acıpayam Devlet Hastanesi’nde daha önce 7 yıl hastane müdürü olarak görev yaptığını, kadrosu burada olmasına rağmen Denizli’ye alındığını ve daha sonra yine buraya memur olarak verildiğini söyledi.
İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kendisine haksız yere mobing uygulandığını öne süren Ahmet Y. bugün maaş kesintisi uygulandığına dair yazının kendisine tebliğ edilmesinden sonra çatıya çıktığını ifade etti.
Ahmet Y. daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Yorumlar

taner akbaş   -  Bağlantı 23 Temmuz 2020, 00:47

bu haberi silmelisiniz bu insanın da yakınları ailesi var

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı