REKLAMI GEÇ

Şehit Uzman Çavuş Emin Güngör Denizli’ye geliyor

Şehit Uzman Çavuş Emin Güngör Denizli’ye geliyor

Suriye’de yürütülen Fırat Kalkanı operasyonunda DAEŞ’li teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Acıpayamlı Uman Çavuş Emin Güngör’ün cenazesi Denizli’ye geliyor. 14.30’da Çardak’ta düzenlenecek karşılama törenine Vali Ahmet Altıparmak da katılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Şubat 2017 Pazar, 12:37

Denizli şehidini bağrına basmaya hazırlanıyor. El Bab’ta teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Emin Güngör ile Rus uçaklarının bombardımanında yaralanan ve hastanede şehit düşen Sedat Atalay için Gaziantep’te tören düzenlendi.

Şehitler için burada düzenlenen uğurlama törenine; Vali Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Latif Karadağ, 5’inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor, İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Ersever, STK ve siyasi parti temsilcileri ile askerler katıldı. Şehit uzman çavuşların Türk bayraklarına sarılı cenazeleri, askerlerin omuzlarında cenaze aracından Türk Hava Kuvvetleri’ne ait uçağa taşındı.

ÇARDAK’TA KARŞILAMA
Şehit Uzman Çavuş Emin Güngör, askeri uçak ile Çardak’a getirilecek. Saat 14.30’da Denizli’ye gelmesi beklenen şehit Emin Güngör için Çardak Havaalanı’nda karşılama töreni düzenlenecek. Törene, Vali Ahmet Altıparmak da katılacak.

CENAZE TÖRENİ ACIPAYAM’DA
Şehit Uzman Çavuş Emin Güngör için yarın (Pazartesi) günü Acıpayam’da askeri tören düzenlenecek. Şehidin yurt dışındaki yakınlarının bekleneceği, bu nedenle de tören saatinin henüz netleşmediği açıklandı. Şehit Emin Güngör, Acıpayam’da toprağa verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı