REKLAMI GEÇ

Babadağ Belediyesi’nden yaşlılara hizmet

Babadağ Belediyesi’nden yaşlılara hizmet

Babadağ Belediyesi koronavirüs salgınından en çok etkilenen yaşlıların ihtiyaçlarının karşılanması için özel ekip oluşturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mart 2020 Cuma, 16:42

Belediye tarafından bugün hayata geçirilen uygulama ile yaşlı vatandaşlar günlük sağlık ve gıda ihtiyaçlarını dışarıya çıkmadan belediye personellerinden yardım isteyerek giderebilecekler.

Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde vakit geçiren 65 yaş üstü vatandaşların yanı sıra yalnız yaşayanlar ve yakınlarında yardım edecek kimsesi olmayanlar için 10.00-16.00 saatleri arasında market ve sağlık alışverişleri belediye ekipleri tarafından yapılacak.

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, uygulamayla 65 yaş ve üstü vatandaşlarımıza yardım eli uzattıklarını belirterek, “Yalnız yaşayan, yardım isteyecek birini bulamayan yaşlılarımız bilmeliler ki, Babadağ Belediyesi olarak onların her zaman yanlarındayız. Her şeyden önce sağlık çok önemlidir. Vatandaşlarımızın sağlıklı bir Babadağ’da yaşamaları için çalışmalarımız sürecek. Hep birlikte bu kötü günleri de geride bırakacağımıza inanıyorum. Vatandaşlarımızdan sokağa çıkmamalarını, evlerinde kalmalarını istiyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı