REKLAMI GEÇ

Babadağ’da kesin adaylık öncesi yayılan iddialar ilçeyi karıştırdı

Babadağ’da kesin adaylık öncesi yayılan iddialar ilçeyi karıştırdı

CHP’de aday belirleme süreci, feragat esasına dayanarak sürüyor. Birden fazla adayın olduğu ilçelerde aday adayları bir ismin lehine çekiliyor. Bu süreç devam ederken Babadağ ile ilgili dedikodu ilçede günün konusu oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Aralık 2023 Çarşamba, 13:20

İddiaya göre; Babadağ’ın Belediye Başkanı Ali Atlı, aday adaylığı süreci sürerken kendisini kesin adaymış gibi gösterdi. Atlı, hakkında yerel gazetelerde yapılan “Adaylığı kesinleşti” yönündeki haberleri kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

CHP Babadağ İlçe Başkanı Metin Altınöz olaya tepki gösterdi. Bu tepki üzerine CHP’li Belediye Başkanı Atlı, İyi Parti İlçe Başkanı ile görüştü. CHP’nin aday göstermemesi durumunda İyi Parti’den aday olabileceğini söyledi.

İddialar üzerine CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum’a ulaştık. Horzum, olayın dedikodudan ibaret olduğunu ve ciddiye almadıklarını söyledi. Horzum, “Partimizin kuralları gereği aday belirleme sürecimiz devam ediyor. Seçim öncesi yıpratmaya yönelik bu tür dedikoduları ciddiye almıyoruz” dedi.

İddiaları Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı’ya da ilettik fakat haberin yayınlanmasına kadarki zamanda bir cevap alamadık.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı