REKLAMI GEÇ

Baklanda iğrenç olay. 14 yaşındaki çocuk doğum yaptı

Baklanda iğrenç olay. 14 yaşındaki çocuk doğum yaptı

Baklan’da 14 yaşındaki kız annesinin 41 yaşındaki sevgilisi tarafından istismara uğrayıp hamile kaldı. Hamileliği 9 ay boyunca saklanan kız dün gece doğum yaptı. İğrenç olay, kızın kanamasının durmaması üzerine kaldırıldığı hastanede ortaya çıktı. Anne serbest bırakıldı, tecavüzcü sevgilisi ise tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Nisan 2021 Salı, 18:56

İğrenç olay dün ilçenin Hüsamettin Dede Mahallesi’nde meydana geldi. 14 yaşındaki ortaokul öğrencisi kız çocuğu, annesi Fadime Ç. ile yaşadığı evde dün gece kız bebek doğurdu.

Küçük kızın kanaması durmayınca sağlık ekiplerine haber verildi ve hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan kontrolde sağlık ekipleri küçük kızın doğum yaptığını fark etti ve durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmada anne Fadime Ç. ile 41 yaşındaki sevgilisi Şakir O. da gözaltına alındı.

ANNE HAMİLELİĞİ GİZLEMİŞ
İddialara göre küçük kız, annesinin sevgilisi Şakir O. tarafından 9 ay önce istismara uğradı. Anne Fadime Ç. de kızın hamileliğini gizledi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından hakim karşısına çıkan Şakir O. cezaevine gönderildi. Anne ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar

ayşe DENİZLİ   -  Bağlantı 7 Nisan 2021, 18:41

Çocuğu olupda ( kız – erkek fark etmez ) evlenen sevgili edinen annelere Allah akıl fikir versin, niye salıveriliyor onuda anlamadım. onca zaman nasıl gözyumuş oda muamma.Bence ikiside tutuklanmalıydı.Gidecek yeni bir sevgili döngü yine devam edecek

M. ALİ ÖZHAN   -  Bağlantı 7 Nisan 2021, 16:38

şerefsiz adiye en ağır ceza verilsin.

VATANDAŞ   -  Bağlantı 7 Nisan 2021, 09:24

İŞTE ŞİMDİ ŞERİAT UYGULANMASI GEREKİYOR
HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE İDAM OLACAK Kİ BİR DAHA HİÇ KİMSE BÖYLE BİRŞEYİ AKLINDAN DAHİ GEÇİREMESİN
YAZIKLAR OLSUN

TEACHER   -  Bağlantı 6 Nisan 2021, 21:50

BU NASIL BİR ANAYMIŞ…ŞAŞDIM VALLAHİ

nedim ozer   -  Bağlantı 6 Nisan 2021, 21:33

oncelikle olayin igrencligine hic bir laf edemeyiz ama bir yerlesim yerinin ismini ön plana cikarmakta habercilik anlayisindan olay kadar igrenctir. unutmayin ki orda yasayan binlerce mahsum insani bu haberde renncide edemezsiniz

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı