REKLAMI GEÇ

Bekilli 112 Acil Sağlık İstasyonu hizmete girdi

Bekilli 112 Acil Sağlık İstasyonu hizmete girdi

Bekilli’de Sağlık Bakanlığı tarafından yaptırılan 112 Acil Sağlık İstasyonu ile Denizli Valiliği ve Hayırsever Cahit Birinkulu’nun katkılarıyla tamamlanan Aile Sağlığı Merkezi hizmete girdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Aralık 2019 Salı, 12:50

Sağlık Bakanlığı’nın yaptırdığı 112 Acil Sağlık İstasyonu Bekilli’de hizmete girdi. Sağlık İstasyonu ile birlikte Denizli Valiliği ile hayırsever Cahit Birinkulu’nun katkılarıyla tamamlanan Aile Sağlık Merkezi de törenle açıldı.

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk törende yaptığı konuşmada 112 Acil Sağlık Hizmetleri’nin 24 saat kesintisiz olarak hizmet veren ve ilin her köşesine anında uzanarak hizmet ulaştırabilen özel bir sistem olduğunu belirtti. Öztürk, 112 Acil Sağlık İstasyonu’nun 436 bin lira yatırım bedeliyle Sağlık Bakanlığı tarafından yaptırıldığını belirtip, “Aile Sağlığı Merkezimiz de önce hayırseverlerimizin katkısıyla başlamış. Bina belli noktaya geldikten sonra yarıda kalmış. Devreye Valiliğimiz YİKOB girerek yüzde 40’ı hayırsever yüzde 60 da Valiliğimiz tarafından olmak üzere 290 bin lira yatırım bedeliyle Bekillili vatandaşların hizmetine sunuldu” dedi.

Diğer taraftan Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban ise 112 Acil Sağlık İstasyonu ve Aile Sağlığı Merkezi’nin Bekilli’ye sağlık hizmetleri anlamında büyük güç katacağını söyleyerek hayırlı olsun dileklerini iletti. Yapılan konuşmaların ardından hayırsever Cahit Birinkulu ve Bekilli Belediye Başkanı’na plaket verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı