REKLAMI GEÇ

Bekillili sponsorun babası ekmek almaya çıktı, ölümden döndü

Bekillili sponsorun babası ekmek almaya çıktı, ölümden döndü

Kısa süre önce Denizlispor için hayati bir sponsorluk anlaşmasının altına imza atan Almanya merkezli Yukatel firmasının sahibi Yusuf Karataş’ın babası ölümden döndü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Haziran 2019 Cumartesi, 18:29

Bu sezon süper ligde mücadele edecek olan Denizlispor’un şu ana kadar en önemli sponsorluk anlaşmasını yaptığı Yukatel firmasının sahibi Yusuf Karataş’ın babası Mehmet Karataş ölümden döndü.

Almanya merkezli cep telefonu tedarikçisi firmanın sahibi Bekillili işadamı Yusuf Karataş’ın babası 75 yaşındaki Mehmet Karataş memleketinde mütevazi bir yaşam sürüyor.

Akşam saatlerinde ekmek almak için gittiği marketten dönen Mehmet Karataş’a ilçede mal dağıtımı yapan bir toptancının hafif ticari aracı çarptı.

Gazeteci Ferah Işık’ın olay yerinde bildirdiğine göre Cumhuriyet Caddesi üzerinde yaşanan kazadan sonra yere yığılan Mehmet Karataş’a önce çevredekiler müdahale etti. 112 Acil Servis ekipleri tarafından Çal Devlet Hastanesi’ne götürülen Mehmeh Karataş’ın kazada hafif yaralandığı sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Almanya merkezli Yukatel firması yeşil siyahlı kulüple 5 yıllık bir sponsorluk anlaşmasının altına imza atmıştı. Denizlispor’un her yıl 1 milyon Euro alacağı firma yeşil siyahlıların isim sponsorluğu da dahil ana sponsoru oldu.

Aynı zamanda iyi bir Denizlispor taraftarı da olan Yusuf Karataş yeşil siyahlıların bu sezon yurt dışı kampı masraflarını üstlenme sözünün yanı sıra ilk beş içinde ligi tamamlaması durumunda 500 bin lira daha ödeme sözü vermişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı