REKLAMI GEÇ

Yüksel, annelerle buluştu

Yüksel, annelerle buluştu

AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel Anneler Günü’nü Beyağaçlı annelerle kutladı. Annelere çiçek veren Yüksel;” Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en büyük pay annelerimize aittir” dedi.

/ DENİZLİHABER / 12 Mayıs 2012 Cumartesi, 13:25

AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel Anneler gününü Beyağaçlı Annelerle birlikte kutladı. Beyağaçlı annelerin ellerini öperek, onlara çiçekler veren Yüksel, hiç yılmadan sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen anneler için ne yapılsa gönül borcu ödenemez dedi.

Annelerin aynı zamanda bir kadın olarak siyasette, ekonomide ve diğer bütün toplumsal alanlarda daha etkin olması gerektiğinin önemine dikkat çeken Milletvekili Yüksel; “Kadınlarımızın siyasette, iş dünyasında ve sivil toplum örgütlerinde, toplumun tüm katmanlarında etkin olması, demokrasi, saygı ve hoşgörü kültürümüzü hızla geliştirmektedir. Bir Annenin çocuklarına gösterdiği fedakârlığın yüceliği, aslında topluma karşı da gösterilen büyük bir fedakârlık örneğidir. Ailenin çekirdeği olan anne olmadan, sosyal barışın ve evrensel barışın korunması asla mümkün değildir. Aileyi aile yapan yegâne gerçek, annenin cefasıdır, vefasıdır. Bu hakikat herkesin malumudur. Bu düşüncelerle; Fedakârlıklarla ve sabırla dünyanın en yüce görevini yerine getiren her biri birer sevgi sembolü olan bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, kendilerini hürmetle selamlıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı